Ajankohta

25.1.2018 17:00 – 25.1.2018 19:45

Paikka

Cafe Köket, Kiseleff, Aleksanterinkatu 28, Hki

Tapahtumaluokka

Koko Suomi

Järjestäjä

Tradenomiliitto TRAL ry← Takaisin

Aamulla töihin, iltapäivällä päiväkodille ja kotiin. Vauhdilla kauppaan ja laittamaan ruokaa, että ehtii ajoissa viemään lapsia harrastuksiin. Illalla vielä rästiin jääneet työt, kun saa lapset nukkumaan. Rättiväsyneenä puolilta öin sänkyyn ja aamulla taas kaikki alusta uudelleen. Tuntuuko, että elämässäsi on liian monta liikkuvaa osaa? Aina sata rautaa tulessa, eikä koskaan aikaa itselle? Onnea, elät keskellä ruuhkavuosia!

Rimpuilua ruuhkavuosissa -ilta tarjoaa sinulle samaistumisen kohteita, naurua, ehkä itkuakin ja annoksen vinkkejä, joilla voit helpottaa omaa arkeasi.

Ohjelma: 
17.00 ilmoittautuminen ja pientä purtavaa
17.30 Ruuhkavuodet- omien toiveiden happotesti, Katja Lahti
18.15 Näin palapeli pidetään kasassa - oman elämän ajanhallinta, Heli Tuominen
19.00 Panelikeskustelu
19.30 Yhteenveto ja kiitos

Puhujat:
Bloggaaja Katja Lahti on omien sanojensa mukaan keskinkertainen, työssäkäyvä äiti joka jakaa subjektiivisia mielipiteitä vanhemmuudesta, kulutuksesta, politiikasta, tyylistä ja kädentaidottomuudesta - huumorilla (mustana) kuorrutettuna ja ilman. Katja pitää tunnettua Project mama -blogia. 

Heli Tuominen on työvalmennus futuurin ammatillisen kuntoutuksen ohjaaja, joka peilaa asioita sekä ammatillisesta näkökulmasta että oman kokemuksen kautta. Heli on koulutukseltaan sosionomi (AMK).

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 17.1.2018! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Tapahtuma on maksuton!

Lisätietoja:
Elin Blomqvist-Valtonen
asiamies
elin.blomqvist-valtonen@tral.fi
0407753040

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.