Ajankohta

14.12.2017 17:30 – 14.12.2017 20:00

Paikka

Rune´s Ravintola, Runeberginkatu 60, Helsinki

Tapahtumaluokka

Koko Suomi

Järjestäjä

Taloushallintoalan tradenomit ry← Takaisin

Taloushallintoalan tradenomit ry järjestää pikkujoulu-afterworkit Rune´s Ravintolassa 14.12 kello 17.30 alkaen. Tilaisuudessa esitellään alan kuulumisia ja käydään läpi YTN:n syksyllä teettämän jäsenkyselyn tuloksia. Tulokset selvittävät mm. alalla työskentelevien palkkatasoa, koulutusmahdollisuuksia ja muita kuulumisia! 

Vietetään rento ilta keskustellen muiden alalla työskentelevien kanssa samalla, kun otetaan alan faktat haltuun! Samalla on hyvä mahdollisuus tutustua Taloushallintoalan tradenomit ry:n hallituksen jäseniin!

Tarjolla pientä purtavaa pikkujouluhengessä! Tilaisuus on maksuton! Voit ottaa mukaan myös tradenomikollegan, joka ei ole vielä Tradenomiliiton jäsen. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.12 mennessä. 

 

Lisätietoa antaa:
Elin Blomqvist-Valtonen
asiamies
elin.blomqvist-valtonen@tral.fi 
0407753040

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.