Ajankohta

2.6.2017 08:00 – 2.6.2017 10:30

Paikka

Fondia Oy, Lönnrotinkatu 5 (4. krs.) , Helsinki

Tapahtumaluokka

Esimiesverkosto

Järjestäjä

TRAL← Takaisin

Palkitseminen kannattaa sen vuoksi suunnitella ja toteuttaa huolellisesti, juridiikka huomioiden. TRALin esimiesaamun teemana on palkitseminen ja sen johtaminen ja suunnittelu. Fondian Legal Counsel Nea Welling käy esityksessään käytännönläheisesti läpi kannustinjärjestelmien ehtoja ja tulkintaa sekä avaa eri palkitsemismallien juridisia kysymyksiä. Veroasiantuntija Karri Nieminen puolestaan avaa taustoja eri kannustinjärjestelmien valitsemisen välillä niin työnantajan kuin veronsa maksavan työntekijän näkökulmasta.

Samuli Siistonen, Reward Agencyn valmentaja, yrittäjä ja konsultti jakaa puolestaan ajankohtaisia pointteja suorituksen johtamisesta case-esimerkein sekä antaa konkreettisia malleja palkitsemisen kehittämisprojekteista, siitä mitä, miksi, kenelle ja miten palkitseminen tulisi toteuttaa.

Tule kuulemaan palkitsemisjärjestelmien juridiikka ja käytännön kehittämistyön tärkeimmät huomioitavat kohdat yhdessä tilaisuudessa ja pistä oman yhteisösi palkitseminen kuntoon!

Ohjelma

8:00. Aamukahvit
8:30. Kannustinjärjestelmät lain ja verotuksen näkökulmasta, Nea Welling ja Karri Nieminen, Fondia
9:30. Suorituksen johtaminen ja palkitsemisen kehittäminen, Samuli Siistonen, Reward Agency
10:30. Tilaisuus päättyy

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä verkkoasioinnissa. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.