Ajankohta

8.9.2017 09:00 – 8.9.2017 12:00

Paikka

Telia 5G-areena, Helsinki

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu← Takaisin

Tule mukaan rentoon ja ilmaiseen rekrytapahtumaan. Yhdistä aamupäivän ulkoilu ja tapaaminen potentiaalisten työnantajien, rekryfirmojen kanssa!

Walk for Jobs
8.9. klo 9-12

Telia 5G-areena, Urheilukatu 5, Helsinki

Tapahtumassa rekrytoijat ja työnhakijat saavat tilaisuuden toistensa minihaastatteluun 400 metrin kävelykierroksella. Jos yhteinen sävel löytyy, jatkosta voi sopia kävelyn lopuksi. Viime vuonna käveltiin yhteensä noin 400 km minihaastatteluita, sekä akavalaisten uravalmentajien mentorointi- ja coachauskierroksia. Tapahtuman taustalla on akavalaisten liittojen Työnhakuveturi, jonka tavoite on edistää korkeakoulutettujen työnhakijoiden työnhakuvalmiuksia.

Ilmoittautumiset Työnhakuveturin sivujen kautta.

Työnhakuveturin toimintaan voivat osallistua kaikki jäsenjärjestöjen esimies- ja asiantuntijatyötä etsivät jäsenet Uudenmaan alueelta. Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia.
Työnhakuveturin jäsenjärjestöt ovat: Tekniikan akateemiset TEK, Suomen Ekonomit, Helsingin Insinöörit HI, Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA , Tradenomiliitto TRAL, Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut, Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu sekä Akavan Erityisalat.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.