Ajankohta

14.9.2017 08:15 – 14.9.2017 16:00

Paikka

Hotelli Cumuluksen kokoustilat, Kajaaninkatu 17, Oulu

Tapahtumaluokka

Oulun seutu← Takaisin

Hyvän ensivaikutelman voi luoda vain kerran, mutta sekään ei riitä, mikäli et osaa kertoa omista vahvuuksistasi ja motivaatioistasi kuulijalle sopivalla tavalla. Siinä missä yksi haluaa kuulla yksityiskohtia, toinen haluaa tietää ison kuvan. Joku toinen taas haluaa pelkkää faktaa, ja kolmanteen purevat tunteikkaat tarinat.

 

Mitä ihmettä kysyisin, kun tiedustelen avoinna olevasta työtehtävästä? Työhaastattelu tulossa ja perhosia vatsassa? Tai olit juuri työhaastattelussa, mutta sinusta tuntuu, että homma meni penkin alle? Haastattelussa sinulta on saatettu kysyä, miksi haet juuri tätä paikkaa, mutta et mielestäsi osannut oikein vastata? Miten esittäydyn ja verkostoidun uusien ihmisten kanssa luontevasti? Kuulostaako edes osittain tutulta? Miten näitä jo lähtökohtaisesti jännittäviä tilanteita voisi helpottaa ja parantaa omaa suoriutumista? Harjoittelemalla vuorovaikutustaitoja! 

 

Syyskauden avajaisvieraamme Jari Saarenpää oivalluttaa tässä valmennuksessa perusymmärryksen omasta itsestäsi vuorovaikutustilanteessa:
• Oman vuorovaikutustapasi tunnistaminen
• Oman vuorovaikutustapasi vahvuudet ja kehityskohteet
• Miten tunnistat vastapuolen vuorovaikutustavan?
• Miten keskustelet ja toimit luottamusta synnyttäen?
• Miten ”säädät omaa lähetintäsi vastaanottajan taajuudelle”?

 

Valmennukseen kuuluu maksuton vuorovaikutusanalyysi, johon saat linkin muutamaa päivää ennen tilaisuutta. Tekemällä analyysin etukäteen saat parhaan hyödyn teemapäivästä!

 

Avajaisten valmentajana Jari Saarenpää, Luontaiset Taipumukset™.

Aamu- ja iltapäivän tauoilla on tarjolla kahvia ja teetä.

 

Ilmoittautuminen tilaisuuteen avautuu tiistaina 5.9. klo 10.00.: http://uranoste.fi/to-14-9-klo-8-15-16-00-avajaiset-miten-kehitan-vuorovaikutustani-tyonhaussa/

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.