Ajankohta

19.9.2017 14:00 – 19.9.2017 15:15

Tapahtumaluokka

Koko Suomi← Takaisin

Sosiaalisen median työkaluissa ehtii vuodessa tapahtua paljon, ja syyskauden ensimmäisessä webinaarissa uusimmekin keskeisen LinkedIniä käsittelevän koulutuksemme päivitetyin tiedoin. LinkedIn on tullut jäädäkseen – pysyväksi osaksi nykyaikaista työnhakua. Tämän vuoksi on yhä tärkeämpää panostaa sähköiseen käyntikorttiisi verkossa.

 

Tutustumme webinaarin aikana LinkedInin hyödyntämiseen eri tavoin työnhaussa ja henkilöbrändäyksessä. Kantavina teemoina ovat asiantuntijuutta korostavan profiilin perusta, profiilin optimointi myös löydettävyyden kannalta, työpaikkojen haku, hakuvahdit sekä rekrytoijien tavat hyödyntää LinkedIniä.

 

Kouluttajana sosiaalisen median ekspertti Tom Laine, HC Services Oy.

 

Webinaariin osallistut kätevästi vaikka kotisohvaltasi. Et tarvitse osallistumiseen mitään tiettyä erikoisohjelmistoa tai -välineitä, kuulokkeiden käyttöä toki suositellaan. Kun olet ilmoittautunut, saat osallistumislinkin ja tarkemmat ohjeet hyvissä ajoin ennen webinaaria (nämä eivät siis tule automaattisesti heti ilmoittautumisen yhteydessä).

 

HUOM. Mikäli tarkoituksenasi on näyttää webinaari isommalla ryhmälle kerralla (oppilaitokset, TE-toimistot, ammattiliitot yms.), olethan yhteydessä meihin sähköpostitse ohjeistuksen ja käytännön järjestelyiden sopimiseksi: sami.lopakka(a)uranoste.fi

 

Ilmoittautuminen kaikkiin syksyn webinaareihin avautuu tiistaina 5.9. klo 10.00.: http://uranoste.fi/ti-19-9-klo-14-00-15-15-webinaari-linkedin-tyonhaussa/

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.