Ajankohta

24.10.2017 09:00 – 24.10.2017 13:00

Paikka

Otavalankatu 9 a 2.krs

Tapahtumaluokka

Tampereen seutu← Takaisin

Uratehdas: Soveltuvuusarviointivalmennus
24.10. klo 9 - 13

Uratehtaan toimisto, Otavalankatu 9 a 2.krs, Tampere

Mitä korkeakoulutettujen työnhakijoiden on hyvä tietää rekrytointiprosessin loppupäästä, kun ollaan kärkiehdokkaiden joukossa lähellä valintapäätöstä? Mikä on soveltuvuusarviointien rooli rekrytointiprosessissa? Mitä arviointipäivän aikana tapahtuu ja miten siihen tulisi valmistautua? Millaisia erilaisia arviointimenetelmiä käytetään ja mitä niistä saadaan irti? Valmennuksen tavoitteena on työnhaun tukeminen lisäämällä tietoa soveltuvuusarvioinneista. Samalla kannustetaan itsetuntemuksen lisäämiseen pohjaksi omalle työnhaulle. Koulutukseen osallistujille toimitetaan etukäteen sähköidet linkit MPS:n laatimaan motivaatiokyselyyn, jonka tulokseet he saavat valmennuspäivässä. Ilmoittautuneiden yhteystiedot siis toimitetaan etukäteen MPS:n valmentajalle. korkeakoulututkinnon ja pedagogisen pätevyyden lisäksi.

Valmentajana toimii Hanna Nyqvist, MPS-Yhtiöistä. Hän on psykologian maisteri ja kokenut työkäyttäytymisen asiantuntija, jonka ydinosaamisiin kuuluvat oikeiden osaajien löytäminen sekä soveltuvuuden ja potentiaalin arvioiminen, esimiesten ja työyhteisöjen valmentaminen sekä työnhakijoiden tukeminen työnhakutilanteessa.

Ilmoittaudu Uratehtaan sivujen kautta viimeistään 17.10. klo 12 mennessä.


Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten työttömien yksityiselle sektorille sijoittuvien korkeakoulutettujen tai vastaavissa työtehtävissä työskennelleiden ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen. Uratehdas järjestää monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille. Tuemme myös osallistujiamme TE-palveluiden määräaikaishaastatteluihin liittyvien työllistymissuunnitelmien tekemisessä.

Rahoituksen hakijana ja vastuu­tahona toimii Pirkan­maan omatoimisen työllistymisen tuki PIOTTY ry, Uratehdas. Toiminnan taustalla ovat mm. Pirkanmaan TE-toimisto, Insinööriliitto IL ry, Tampereen Insinöörit ry, Tekniikan Akateemisten liitto TEK ry, Suomen Ekonomit ja Tradenomiliitto TRAL ry, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto LOIMU ry sekä Myynnin & Markkinoinnin Ammattilaiset MMA.

uratehdas.fi

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.