Ajankohta

19.9.2017 14:00 – 19.9.2017 16:00

Paikka

Otavalankatu 9 A 2.krs, Tampere

Tapahtumaluokka

Tampereen seutu← Takaisin

Uratehdas: Työttömänä opiskelu -info
Ti 19.9. klo 14-16

Uratehtaan toimisto, Otavalankatu 9 a 2. krs, Tampere

Haluaisitko kehittää itseäsi pysyäksesi ajantasalla, opiskella jotakin kokonaan uutta tai haluaisitko vain jotakin virikettä arkea piristämään? Tule kuulemaan TE-palvelujen asiantuntijan vinkit työttömänä työnhakijana opiskelun pelisäännöistä, periaatteista ja case-esimerkeistä. Tilaisuuden loppupuolella on mahdollisuus yleiseen tai omaan tilanteeseen liittyvään keskusteluun. Aiheesta alustaa asiantuntija Pirkko Saloranta TE-toimistosta.

Ilmoittaudu Uratehtaan sivujen kautta viimeistään 18.9. klo 12 mennessä.


Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten työttömien yksityiselle sektorille sijoittuvien korkeakoulutettujen tai vastaavissa työtehtävissä työskennelleiden ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen. Uratehdas järjestää monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille. Tuemme myös osallistujiamme TE-palveluiden määräaikaishaastatteluihin liittyvien työllistymissuunnitelmien tekemisessä.

Rahoituksen hakijana ja vastuu­tahona toimii Pirkan­maan omatoimisen työllistymisen tuki PIOTTY ry, Uratehdas. Toiminnan taustalla ovat mm. Pirkanmaan TE-toimisto, Insinööriliitto IL ry, Tampereen Insinöörit ry, Tekniikan Akateemisten liitto TEK ry, Suomen Ekonomit ja Tradenomiliitto TRAL ry, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto LOIMU ry sekä Myynnin & Markkinoinnin Ammattilaiset MMA.

uratehdas.fi

 

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.