Maaliskuu 2019

tiistai, 26.03.2019

14:00

Urasammon webinaari: Henkilöbrändin rakentaminen verkossa

Webinaari Henkilöbrändi kertoo osaamisesta, kokemuksesta ja kiinnostuksen kohteista enemmän kuin pelkkä CV. Vahva henkilöbrändi on yksi tärkeimmistä tulevaisuuden työelämätaidoista, joka vahvistaa uranäkymiä, palkkapussia ja tehtyä myyntiä. Henkilöbrändiä ei kuitenkaan rakenneta yhdessä yössä, joten parempi aloittaa jo tänään. Mutta mistä aloittaa?

16:30

Osaamisen kehittämisen mahdollisuudet – koulutusinfo Haaga-Heliassa

Haaga-Helia amk, tila 1003 (Ratapihantie 13, Helsinki) Oletko pohtinut jatkokouluttautumista? Osaamistaan voi kehittää monin eri tavoin, tervetuloa TRALin ja Haaga-Helian järjestämään koulutusinfoon kuulemaan erilaisista mahdollisuuksista!

17:00

Positiivinen palaute ja vuorovaikutus työyhteisössä (Lahti)

Scandic Lahti City (Kauppakatu 10, Lahti) ”Oma kehu haisee” on suomalainen sananlasku, joka kuvaa hyvin suomalaisten kykyä ottaa vastaan positiivista palautetta ja hyödyntää sitä. Työelämän palautekulttuuri on kuitenkin muuttumassa, kun palautteeseen tottunut ja sitä haluava Y-sukupolvi on vyörynyt työelämään. Meidän tulisikin opetella kohtaamaan positiivinen palaute ja hyödyntää sitä omien vahvuuksien tunnistamisessa, motivaation ylläpitämisessä ja työyhteisön ilmapiirin luomisessa.

17:30

Joensuu: LI -brändäys -onko oma profiilisi kunnossa?

Wärtsilä-kampus (Karjalankatu 3, Joensuu) OPISKELIJA: Onko LI-profiilisi kunnossa? Tule kuulemaan ja päivittämään oma profiilisi asiantuntijan avustuksella.

17:30

Joensuu: LI -brändäys työssäkäyville -onko oma profiilisi kunnossa? HUOM AIKATAULU MUUTTUNUT 26.3. !!

Wärtsilä-kampus, auditorio LI -profiilin päivittäminen, 26.3. klo 18-20, Wärtsilä-kampuksella

keskiviikko, 27.03.2019

17:00

PERUTTU: Positiivinen palaute ja vuorovaikutus työyhteisössä (Rovaniemi)

Original Sokos Hotel Vaakuna (Koskikatu 4, Rovaniemi) ”Oma kehu haisee” on suomalainen sananlasku, joka kuvaa hyvin suomalaisten kykyä ottaa vastaan positiivista palautetta ja hyödyntää sitä. Työelämän palautekulttuuri on kuitenkin muuttumassa, kun palautteeseen tottunut ja sitä haluava Y-sukupolvi on vyörynyt työelämään. Meidän tulisikin opetella kohtaamaan positiivinen palaute ja hyödyntää sitä omien vahvuuksien tunnistamisessa, motivaation ylläpitämisessä ja työyhteisön ilmapiirin luomisessa.

torstai, 28.03.2019

18:00

Huhtikuu 2019

tiistai, 02.04.2019

17:00

Positiivinen palaute ja vuorovaikutus työyhteisössä (Kajaani)

Original Sokos Hotel Valjus (Kauppakatu 20, Kajaani) ”Oma kehu haisee” on suomalainen sananlasku, joka kuvaa hyvin suomalaisten kykyä ottaa vastaan positiivista palautetta ja hyödyntää sitä. Työelämän palautekulttuuri on kuitenkin muuttumassa, kun palautteeseen tottunut ja sitä haluava Y-sukupolvi on vyörynyt työelämään. Meidän tulisikin opetella kohtaamaan positiivinen palaute ja hyödyntää sitä omien vahvuuksien tunnistamisessa, motivaation ylläpitämisessä ja työyhteisön ilmapiirin luomisessa.

keskiviikko, 03.04.2019

17:00

Finanssiala: Data-analytiikan perusteet pähkinänkuoressa

Insinöörit&ekonomit -talo, seminaariluokka, Ratavartijankatu 2 A, 3. kerros, Helsinki Digitalisaatio mahdollistaa datan hyödyntämisen liiketoiminnassa täysin uusilla tavoilla, eikä loppua näy. Nykyaikaisten ratkaisujen avulla tiedosta syntyy arvoa ja kilpailuetua nopeasti, kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Tieto onkin noussut liiketoiminnan keskiöön myös finanssialalla.

maanantai, 08.04.2019

17:00

Kaupan tulevaisuus

Insinöörit & Ekonomit, Seminaariluokka (Ratavartijankatu 2 A, 00520 Helsinki) Mitkä ovat kaupan tulevaisuuden trendit, mitkä asiat muuttavat tulevaisuudessa kaupan alaa, mitä osaamista näiden johdosta kaupan alalla tarvitaan ja mitä muutokset tarkoittavat kivijalkakaupalle ja verkkokaupalle?

tiistai, 09.04.2019

10:00

Tulorekisteri-webinaari

Verohallinto on ottanut vuoden alusta käyttöön uuden sähköisen tulorekisterin. Tässä käytännönläheisessä webinaarissa saat otettua uuden järjestelmän esiin nostamat kysymykset kerralla haltuun Fondian veroasiantuntijan kanssa.

17:00

Positiivinen palaute ja vuorovaikutus työyhteisössä (Oulu)

Vanhan Paloaseman Ullakko (Kauppurienkatu 24, 3. krs, 90100 Oulu) ”Oma kehu haisee” on suomalainen sananlasku, joka kuvaa hyvin suomalaisten kykyä ottaa vastaan positiivista palautetta ja hyödyntää sitä. Työelämän palautekulttuuri on kuitenkin muuttumassa, kun palautteeseen tottunut ja sitä haluava Y-sukupolvi on vyörynyt työelämään. Meidän tulisikin opetella kohtaamaan positiivinen palaute ja hyödyntää sitä omien vahvuuksien tunnistamisessa, motivaation ylläpitämisessä ja työyhteisön ilmapiirin luomisessa.

18:00

Omatoimisen sijoittajan palvelut Danske Bankissa (Lappeenranta)

Danske Bank, Kauppakatu 32 (sisäänkäynti Koulukadun puolelta, 1. krs:n neuvottelutilat) Tervetuloa Danske Bankin tilaisuuteen keskustelemaan omatoimisesta sijoittamisesta!

keskiviikko, 10.04.2019

17:30

KUTSU: Tradenomiopiskelijoiden Afterwork: Sijoitusilta ke 10.4. klo 17:30 Panimoravintola Koulu, Turku

Panimoravintola Koulu (Eerikinkatu 18, Turku) Turun seudun tradenomit ja Opiskelijayhdistys Trade toivottavat alueen tradenomiopiskelijat ja opiskelijahenkiset tradenomit tervetulleeksi Panimoravintola Kouluun (Eerikinkatu 18, Turku) Tradenomiopiskelijoiden Afterwork –tilaisuuteen keskiviikkona 10.4. kello 17:30 alkaen. Afterworkiin osallistujille kuuluu veloituksetta hanajuoma ja pientä iltapalaa.

torstai, 11.04.2019

17:00

Luottamus työpaikalla - rakentaminen ja romuttaminen

Insinöörit & Ekonomit -rakennus, Seminaariluokka, (Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki) Miten luottamus työpaikalla rakentuu? Ja miten se romuttuu? Minkälaiset vaikutukset omalla käytöksellä on? 

18:00

TST goes Pyynikin Käsityöläispanimo

Pyynikin Brewing Company Historiaa ja olutta, vähän niin kuin koulussa!

tiistai, 16.04.2019

17:00

Luovuuden sanoja -breikki, Helsinki

Insinöörit ja Ekonomit -talo, Ratavartijankatu 2 A, Seminaariluokka, Helsinki Kuka tahansa voi olla hyvä kirjoittaja. Se vaatii vain muistiinpanovälineet – ja kriittisen minän lempeää hiljentämistä.

17:30

Työhyvinvointi - yksilö ja organisaatio

Centria-ammattikorkeakoulu, Talonpojankatu 2 (Kokkola) Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan työhyvinvoinnista! Tilaisuudessa käsitellään niitä tekijöitä, joista yksilön työhyvinvointi muodostuu. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Kokkolan tradenomit ja Tradenomiliitto TRAL - tule paikalle kertomaan omat toiveesi Kokkolan ja lähialueiden toiminnasta!

keskiviikko, 17.04.2019

17:00

Positiivinen palaute ja vuorovaikutus työyhteisössä (Seinäjoki)

Original Sokos Hotel Lakeus (Torikatu 2, Seinäjoki) ”Oma kehu haisee” on suomalainen sananlasku, joka kuvaa hyvin suomalaisten kykyä ottaa vastaan positiivista palautetta ja hyödyntää sitä. Työelämän palautekulttuuri on kuitenkin muuttumassa, kun palautteeseen tottunut ja sitä haluava Y-sukupolvi on vyörynyt työelämään. Meidän tulisikin opetella kohtaamaan positiivinen palaute ja hyödyntää sitä omien vahvuuksien tunnistamisessa, motivaation ylläpitämisessä ja työyhteisön ilmapiirin luomisessa.

torstai, 25.04.2019

17:00

Positiivinen palaute ja vuorovaikutus työyhteisössä (Joensuu)

Original Sokos Hotel Kimmel (Itäranta 1, Joensuu) ”Oma kehu haisee” on suomalainen sananlasku, joka kuvaa hyvin suomalaisten kykyä ottaa vastaan positiivista palautetta ja hyödyntää sitä. Työelämän palautekulttuuri on kuitenkin muuttumassa, kun palautteeseen tottunut ja sitä haluava Y-sukupolvi on vyörynyt työelämään. Meidän tulisikin opetella kohtaamaan positiivinen palaute ja hyödyntää sitä omien vahvuuksien tunnistamisessa, motivaation ylläpitämisessä ja työyhteisön ilmapiirin luomisessa.

perjantai, 26.04.2019

08:00

Esimiesaamu: Liiketoimintasopimukset ja niiden merkitys

Fondia, Lönnrotinkatu 5, Hki Esimiehille on erityisesti kasvuyhtiössä tärkeää hallita perustiedot yritystoiminnan sopimuksista ja niiden taustalla olevasta lainsäädännöstä. Jokaisen työyhteisön tulisi antaa esimiestehtävissä toimivalle työkalut arvioida oman liiketoiminta-alueensa riskejä ja mahdollistaa heille keinoja hallita niitä.

Toukokuu 2019

keskiviikko, 08.05.2019

17:00

Positiivinen palaute ja vuorovaikutus työyhteisössä (Jyväskylä)

Original Sokos Hotel Alexandra (Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä) ”Oma kehu haisee” on suomalainen sananlasku, joka kuvaa hyvin suomalaisten kykyä ottaa vastaan positiivista palautetta ja hyödyntää sitä. Työelämän palautekulttuuri on kuitenkin muuttumassa, kun palautteeseen tottunut ja sitä haluava Y-sukupolvi on vyörynyt työelämään. Meidän tulisikin opetella kohtaamaan positiivinen palaute ja hyödyntää sitä omien vahvuuksien tunnistamisessa, motivaation ylläpitämisessä ja työyhteisön ilmapiirin luomisessa.

tiistai, 21.05.2019

10:00

ePrivacy-webinaari

Seuraava suuri GDPR:n jälkeinen tietosuojakysymys on hetkellä laajalti puhuttava sähköisen viestinnän tietosuoja-asetus eli ePrivacy Regulation. Webinaari antaa työkalut varmistaa, että yhtiön suoramarkkinointi- ja evästekäytännöt ovat tietosuoja-asetuksen säännösten mukaiset.

perjantai, 24.05.2019

09:30

Henkilöstöedustajien seminaari 2019

Tallinna Vuoden 2019 henkilöstöedustajien seminaari järjestetään 24.-25.5.2019 Tallinnassa. Teemana tänä vuonna on työkyky, osaamisen kehittäminen ja vaikeat tilanteet työpaikalla.

Syyskuu 2019

lauantai, 07.09.2019

10:00

40 €

Tough Viking 2019 - Pohjoismaiden johtava, suurin ja julmin estejuoksukilpailu!

Kaisaniemen puistokuja 3 (00100 Helsinki) Tough Viking Helsinki pidetään Kaisaniemen puistossa 7. syyskuuta 2019. Lähes 30 fyysisesti ja henkisesti haastavaa estettä ottavat mittaa kisaajista 10km matkalla. Tough Viking on Pohjoismaiden johtava, suurin ja julmin estejuoksukilpailu.