Huhtikuu 2020

tiistai, 14.04.2020

09:00

Webinaari: Vaikuttava etätyö

Webinaari Digitalisaatio muuttaa kaikkea työn tekemistä – näin on kirjoitettu ja puhuttu pitkään. Isoissa muutoksissa usein yliarvioimme vaikutuksia lyhyellä aikavälillä ja aliarvioimme pitkällä aikavälillä. Korona kiihdyttää digitalisaatiota – yhteinen digiloikka lentää pitkälle juuri nyt!

keskiviikko, 15.04.2020

14:00

Webinaari: Persoonallinen esiintyminen virtuaalisissa ympäristöissä

Webinaari Jännittääkö kameran edessä oleminen ja esiintyminen? Mietitkö miltä näytät ja kuulostat muille osallistujille? Onko sinulle vaikeaa välittää selkeää viestiä virtuaalisissa ympäristöissä? Osallistu valmennukseemme ja saa avaimet varmempaan ja selkeämpään esiintymiseen kameran edessä!

torstai, 16.04.2020

12:30

Webinaari: Tuunaa LinkedInisi työnhakuiskuun

Webinaari Onko LinkedInin valjastaminen työnhakuun hankalaa? Tuntuuko LinkedInin algoritmit vaikeilta ymmärtää? Tuntuuko siltä, että LinkedIn-aktiivisuus on vain alansa ehdottomille huipuille ja "mitä sanottavaa mulla muka olisi"? Miten erottautua muista LinkedInin käyttäjistä edukseen?

tiistai, 21.04.2020

15:00

Webinaari: Onnistu työnhaussa

Webinaari Miten brändätä omaa osaamista ja miten onnistua työnhaussa? Saat runsaasti työkaluja ja vinkkejä työnhakuun. Lisäksi työsuhdelakimies kertoo mitä tulee huomioida, kun vastaanotat uuden työn. Työnhaku on tekniikkalaji!

keskiviikko, 22.04.2020

17:00

Webinaari: Riko rajasi! - Mielikuvituksella uusia näkökulmia

Webinaari Toistuvatko toiminnassasi samat kaavat päivästä toiseen? Osaatko kääntää mielikuvituksesi päälle ja pois? Onko se edes mahdollista tässä suorituskeskeisessä yhteiskunnassa? Millaisia uusia oivalluksia tai ratkaisuja löytyy jos mielikuvitusta vahvistetaan uusilla toimintatavoilla?

tiistai, 28.04.2020

17:00

Succeed with High-quality Stress Management and Recovery! Webinar in English

Webinaari How to identify and process stress? Want to learn the best tools for stress management? Join the webinar and learn from the specialist Taneli Rantala, co-founder of Lifted!

Toukokuu 2020

tiistai, 05.05.2020

17:00

Mitä kuuluu hyvinvoinnin pöydälleni?

Webinaari Konkreettisen ja käytännönläheisen webinaarin päähuomio on omassa jaksamisessa, välineissä ymmärtää ja hallita kriisiä ja kaaosta, järkevässä ajankäytössä, unessa ja palautumisessa sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa muuttuneessa maailmassa.

tiistai, 12.05.2020

17:00

Webinaari: Riko rajasi! - Rohkeudella lisää merkityksellisyyttä

Webinaari Mitä meissä tapahtuu rohkeana hetkenä? Onko rohkeus synnynnäistä vai kiinni asenteesta? Pelon tehtävä on suojella ihmistä, mutta monia meistä se rajoittaa tai lamaannuttaa työelämässä. Rohkeus on sen mahdollistava ja eteenpäin vievä vastavoima. Esiintymisen ammattilaiset ovat aiheen kokemusasiantuntijoita ja tietävät, miten sitä voi harjoittaa. 

keskiviikko, 13.05.2020

18:00

Hinnoittele palvelusi oikein - ja voi hyvin yrittäjänä

Webinaari Mitä kaikkea yrittäjän pitää palveluidensa hinnassa huomioida? Miten rahoitat unelmiesi elämän ja bisneksen?

torstai, 14.05.2020

08:30

Tradenomit kouluttaa: Fasilitointi online -ympäristössä

Verkkoalustalla Työ siirtyi yllättäen verkkoon. Se voi olla uhka – tai mahdollisuus. Kaikki riippuu siitä, millä työskentelytavoilla, käytännöillä sekä työkaluilla yhteistyötä johdetaan. Tässä valmennuksessa pääset hiomaan fasilitointitaitoja, joista on sinulle hyötyä juuri nyt – sekä palattuasi takaisin toimistolle.