Ajankohta

19.11.2019 16:30 – 19.11.2019 20:00

Paikka

Hotelli Helka, Pohjoinen Rautatiekatu 23, Helsinki

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

Tradenomit← Takaisin

Valitettavasti koulutus on täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle. Voit myös osallistua livestriimiin tai katsoa koulutuksesta tallenteen jälkikäteen. Ilmoittaudu livestriimiin täältä: https://tapahtumakalenteri.tral.fi/tapahtumat/live-stream-5-askelta-tyohyvinvointiin/​

 

Matkalla oman työhyvinvoinnin huipulle tarvitaan kanssakulkijoita, suunnannäyttäjiä ja välietappeja. Matkalla on myös tärkeää hyödyntää omia vahvuuksia ja intohimoja. Tärkeintä työmenestyksessä on kuitenkin omien jaksamisen rajojen kunnioittaminen. Onnelliset ihmiset menestyvät työssään, mutta menestys ei välttämättä tuo onnellisuutta. Mihin meillä on kiire? Tässä puheenvuorossa opitaan positiivisessa psykologiassa tutkittuja keinoja ehkäistä stressiä ja annetaan työkaluja hyvinvointiin työssä.

 

Puhumme myös työn ja muun elämän tasapainottamisesta ja teemme käytännön harjoituksia kehon ja mielen rauhoittamiseksi. Supersankari on se, joka kunnioittaa omia rajojaan ja siitä levollisuuden tilasta auttaa muita.

 

Teemat:

1. Arvosta itseäsi

2. Treenaa mielen muskeleitasi

3. Organisoi tasapainoinen työviikko

4. Varmista vireesi työpäivänä

5. Kommunikoi rakentavasti

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan voimaantumaan!

 

Kahvitarjoilu alkaa klo 16.30 ja varsinainen koulutus klo 17.00.

 

Riikka Pajunen, ratkaisukeskeinen uravalmentaja, onnellisen työelämän rakentaja, KM, Montevista

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.