Ajankohta

11.2.2020 17:00 – 11.2.2020 19:00

Paikka

Hemingways, Kauppakatu 23, Jyväskylä

Tapahtumaluokka

Jyväskylän seutu

Järjestäjä

Jyvässeudun tradenomit / Jyväskylän Tradenomiopiskelijat Konkurssi ry← Takaisin

Jyvässeudun tradenomit ja Jyväskylän Tradenomiopiskelijat Konkurssi ry toivottavat alueen tradenomit sekä tradenomiopiskelijat Tradenomien Afterworkiin ravintola Hemingwaysiin tiistaina 11.2.2020 kello 17 alkaen. Osallistujille on tarjolla ilmainen hanajuoma.

Tradenomien Afterworkissa pääsemme kuulemaan keväällä Jyväskylän AMK:ssa yhteishaussa olevista Tradenomi YAMK tutkinnoista sekä niihin hakeutumisesta. Illan aikana käydään lisäksi läpi Jyvässeudun tradenomien sekä Jyväskylän Tradenomiopiskelijat Konkurssi ry:n ajankohtaisia kuulumisia.

Ilmoittautuminen:
Tilaisuus on Tradenomien ja Tradenomiopiskelijoiden jäsenille. Paikkoja tilaisuuteen on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti - voit pyytää myös tradenomikaverisi mukaan! Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevan lomakkeen kautta maanantaihin 10.2.2020 mennessä.

Tervetuloa viihtymään Tradenomien Afterworkiin!

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.