Ajankohta

20.9.2018 17:00 – 20.9.2018 20:00

Paikka

Centria-ammattikorkeakoulu, Talonpojankatu 2, Kokkola

Tapahtumaluokka

Pohjanmaa

Järjestäjä

Tradenomiliitto TRAL← Takaisin

Verkkosivujen ylläpitäminen ja kehittäminen on yhä useammin osa työtehtäviä ja työelämän osaamisvaatimuksia. Perusteet on hyvä osata ja oppiminen on helppoa, osallistu Tradenomiliiton Aikuisten koodikouluun oppimaan HTML:n ja CSS:n perusteet ja toteuttamaan itsellesi sähköinen CV-sivu. Koulutukseen sisältyy:

- Miten selain näyttää sivun: HTML perusteet
- Muotoile ulkoasua: CSS perusteet
- Oman CV-sivun tekeminen

Vetäjänä toimii Juhana Jauhiainen (Insinööri, AMK) toimii Centria tutkimus ja kehitys -organisaatiossa kehitysinsinöörinä. Hänellä on laaja kokemus ohjelmistokehityksestä useilla eri alustoilla ja ohjelmointikielillä. Erityisosaamisalueina ovat Android (Java), web-kehitys (Flask, Django, React). Kouluttajana hän on toiminut Centrian pelialan koulutushankkeessa (POHKE) sekä mobiiliohjelmoinnin kouluttajana työvoimakoulutuksessa.

Tilaisuus on maksuton. Voit ottaa mukaasi tradenomi- tai tradenomiopiskelijakollegan, vaikka hän ei vielä olisikaan TRAL:n jäsen. Tiedustele vapaita paikkoja Koodikouluun sähköpostitse tapahtumat@tral.fi.

Aika: Torstai 20.9. klo 16.45-20.00
Paikka: Centria-ammattikorkeakoulu, Talonpojankatu 2, Kokkola (tarkempi luokkatila ilmoitetaan myöhemmin)

Ilmoittauduthan viimeistään 18.9.

Lisätietoja:

tapahtumat@tral.fi

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.