Ajankohta

17.7.2018 16:00 – 17.7.2018 17:00

Paikka

Antinkatu 5, Pori

Tapahtumaluokka

Satakunta← Takaisin

Työelämä, jossa työllistyt aina ja turvatusti – myytti vai totuus?
17.7.2018 kello 16–17

Antinkatu 5:n lava, Pori

Miten vastaamme ja varaudumme työelämän monimuotoistumiseen? Milloin ja miten uusi osaaminen ja elinikäinen oppiminen muuttuvat jokaisen arjeksi? Millainen on uusi sosiaaliturvamalli, joka kannustaa työn tekemiseen ja joka toimii turvaverkkona työelämän taitteissa?

Millainen on työmarkkinajärjestöjen muuttuva rooli ja vastuu uuden työn luomisessa? Keskustelutilaisuudessa esitellään kyselytutkimuksen tuloksia aiheesta.

Turvallisuus – vastuullisuus – suvaitsevaisuus?

Antinkatu 5:n lavalla ovat keskustelemassa professori Mika Maliranta Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulusta, johtaja Pauli Forma Työterveyslaitokselta, pääekonomisti Heidi Schauman Aktiasta, yksityistalouden ekonomisti Olli Kärkkäinen Nordeasta, lehtori Niina Jallinoja ammattikorkeakoulu Haaga-Heliasta ja henkilöstöjohtaja Kristiina Burtsoff Siili Solutions Oyj:stä.

Keskustelun juontaa MTV Uutisten Ruotsin-kirjeenvaihtaja Kari Lumikero. Keskustelun alustajina toimivat Akavan asiantuntijat Anu Tuovinen, Ida Mielityinen ja Katri Ojala.Tilaisuuden loppupuheenvuoron pitää Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder.

Keskustelua voi seurata sekä siihen voi osallistua sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #AkavaAsia.

Tervetuloa!

Lisätiedot Akavan sivuilta

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.