Ajankohta

20.3.2019 18:00 – 20.3.2019 20:00

Paikka

Panimoravintola Koulu (Eerikinkatu 18, Turku), 2. kerros Wecksell -sali

Tapahtumaluokka

Turun seutu

Järjestäjä

Tradenomiliitto / Turun seudun tradenomit← Takaisin

Tradenomien Afterworkissa pääsemme kuulemaan Ajatuspaja Toivon toiminnanjohtajan Sini Ruohosen analyysin kevään eduskuntavaaleista. Hän analysoi puheenvuorossaan kevään eduskuntavaalien tulevat voittajat, eri puolueiden tilanteen, tulevan eduskunnan paikkajaon sekä myös Varsinais-Suomen tilanteen.

Tämän jälkeen keskustelutilaisuudessa Tradenomiliiton Maailman paras työelämä -käsitteen alla kulkevat hallitusohjelmatavoitteet käydään lävitse TRALin hallituksen varapuheenjohtaja Jaakko Hyvösen, Turun AMK:n hallituksen puheenjohtaja Niko Aaltosen sekä Sini Ruohosen toimesta. Voit tutustua tavoitteisiin osoitteessa https://www.tral.fi/tral-vaikuttaa/maailmanparastyoelama

Ilmoittautuminen:
Tilaisuus on Tradenomiliiton ja Tradenomiopiskelijaliiton jäsenille. Paikkoja tilaisuuteen on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti - voit pyytää tradenomikaverisi mukaan ja myös tradenomiopiskelijat ovat tervetulleita tapahtumaan! Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevan lomakkeen kautta maanantaihin 18.3.2019 mennessä. Ilmoitathan mahdollisen erikoisruokavalion. Lisätietoja tapahtumasta: info@turunseuduntradenomit.fi. 

Tervetuloa viihtymään Tradenomien Afterworkiin!

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.