Ajankohta

13.3.2019 18:00 – 13.3.2019 20:00

Paikka

Turun keskusta, tarkentuu lähempänä

Tapahtumaluokka

Turun seutu

Järjestäjä

Tradenomiliitto / Turun seudun tradenomit← Takaisin

Tilaisuudessa käsitellään Tradenomiliiton hallitusohjelmatavoitteita, jotka kulkevat maailman paras työelämä -käsitteen alla (tutustu tavoitteisiin osoitteessa https://www.tral.fi/tral-vaikuttaa/maailmanparastyoelama).

TRADENOMIEHDOKAS:
Afterworkissa tarjotaan näkyvyyttä Varsinais-Suomessa keväällä eduskuntavaaleissa ehdolla oleva Tradenomiliiton jäsen, ilmoittaudu mukaan Tradenomien Afterworkiin viimeistään torstaihin 21.2.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@turunseuduntradenomit.fi. Ilmoita viestissä puolueesi sekä mahdollinen erikoisruokavalio.

JÄSEN:

Tilaisuus on Tradenomiliiton ja Tradenomiopiskelijaliiton jäsenille. Voit pyytää mukaan myös tradenomi- tai tradenomiopiskelijakaverisi. Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoitathan samalla myös mahdollisen erikoisruokavalion.

Lisätietoja:

Oskari Viitaniemi
Turun seudun tradenomien puheenjohtaja
puh. 044 0793636
pj@turunseuduntradenomit.fi

Kirjaudu sisään »

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.