Ajankohta

24.1.2018 17:00 – 24.1.2018 19:30

Paikka

Ravintola Bruuveri, Fredrikinkatu 63 AB, 00100 Helsinki

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

Finanssialan tradenomit← Takaisin

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Tilaisuuteen ovat tervetulleita alaa opiskelevat ja alasta kiinnostuneet opiskelijat, sekä jo alalla työskentelevät ja alasta kiinnostuneet muulla sektorilla työskentelevät. Mukana voi myös tuoda tradenomikollegan, joka ei ole Tradenomiliiton jäsen (tradenomikollega tulee ilmoittaa oman ilmoittautumisen yhteydessä).

 

Tilaisuudessa kuullaan OP:n rekrytointiasiantuntija Jani Mikanmaata aiheesta minkälaista osaamista finanssialalla tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa, sekä minkälaisia tehtäviä finanssialalle mahdollisesti syntyy. Lisäksi tilaisuudessa kuullaan myös jo finanssialalla työskentelevien tradenomien uratarinat. Mahtavan ohjelman lisäksi tilaisuudessa on tarjolla purtavaa ja juotavaa.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.