Ajankohta

22.5.2019 17:00 – 22.5.2019 19:30

Paikka

Sokos Hotel Presidentti / Auditorio, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

Tradenomiliitto TRAL ry← Takaisin

Henrik Dettmanin filosofiassa korostuu vahvan yhteishengen merkitys: "Jos hoitaa pienet asiat hyvin, ei koskaan tule isoja asioita. Tulos syntyy aina siitä, miten kaksi ihmistä arjessa kohtaavat." 

Henrik Dettmann on toiminut menestyneen Susijengin päävalmentajana ja nostanut suomalaisen koripallon uudelle tasolle vieden joukkueen EM -lopputurnaukseen kolmesti. Menestys alkoi, kun Dettmann päätti hylätä perinteisen johtamistavan, jossa tärkeintä on voitto - hinnalla millä hyvänsä. Tie nuoresta kuumapäästä filosofivalmentajaksi oli pitkä, mutta tuon matkan opetuksista voi nauttia kaikilla elämän aloilla.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan motivaation, yhteishengen ja vuorovaikutuksen merkityksestä osana menestystarinan rakentamista.

Ohjelma

16:45 Kahvit ja pieni suolainen
17:15 Sosiaaliset käsikirjoitukset ja lahjakkuuden lajit, Anna Sirviö-Hautala, Tradenomiliitto TRAL ry
18:00 Optimaalinen tiimihenki ja ryhmädynamiikka, Henrik Dettmann
19:30 Tilaisuus päättyy

Tervetuloa!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.