Ajankohta

22.10.2019 17:45 – 22.10.2019 19:00

Paikka

Salmisaaren Liikuntakeskus, Energiakatu 3, 2. krs., 00180 Helsinki

Hinta

5 €

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

Pääkaupunkiseudun tradenomit ry← Takaisin

HUOM! Tapahtuma on täynnä.

Syysiltojen pimentyessä lähdetään jännittävään laserseikkailuun Megazoneen Salmisaaren liikuntakeskukseen Pääkaupunkiseudun Tradenomien kesken!

Megazone on hauska laserpeli, jossa pelaajat keräävät pisteitä ampumalla vaarattomilla laseraseilla vastapelaajien liiveissä oleviin sensoreihin tai vastajoukkueiden tukikohtiin. Sokkeloisella ja kaksikerroksisella pelikentällä on tilaa suureenkin lasertaisteluun.

Lisätietoa:
https://megazone.fi/helsinki/info/

Tulethan paikalle ainakin noin 15 minuuttia ennen pelin alkua. Sitä ennen hoidetaan varusteiden pukeminen sekä joukkueisiinjako. Joukkuetovereita löytyy taatusti, tulit sitten yksin tai kaverin kanssa. Pukeutumisen suhteen kannattaa suosia tummaa ja kevyttä vaatetusta. Tapahtuma alkaa klo 18 ja kestää tunnin.

Ilmoittauduthan mahdollisimman pian, jotta mahdut mukaan! Tapahtuma kustantaa Tradenomien täys-, musta-, kulta- sekä hopeajäsenille 5€.

Megazone sijaitsee Salmisaaren Liikuntakeskuksen toisessa kerroksessa osoitteessa Energiakatu 3, Helsinki.

Tapahtuma on täynnä.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.