Ajankohta

28.8.2019 17:00 – 28.8.2019 20:00

Paikka

Putte's Bar and Pizza, Kalevankatu 6, 00100 Helsinki

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

IT-tradenomit← Takaisin

Syksyllä käynnistyvät jälleen yksityisten alojen työehtosopimusneuvottelut. Uuden hallituksen myötä on noussut esille myös mahdollinen keskitetty työmarkkinaratkaisu. Missä mennään työmarkkinoilla syksyn alussa? Onko odotettavissa puhdas liittokierros vai keskitetty palkkaratkaisu? 

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaiskatsaus työmarkkinatilanteesta ja nauttimaan pizzasta sekä rennosta yhdessäolosta muiden it-tradenomien kanssa.

 

Ohjelma

17.00 Tervetuloa ja ajankohtainen työmarkkinatilanne - Joonas Kopra, asiantuntija Tradenomiliitto

17.30 Pizzaa ja rentoa yhdessäoloa

 

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Tradenomiliiton jäsenet. Ilmoittauduthan viimeistään 18.8.2019!

 

Tervetuloa!

Tilaisuuden järjestää IT-tradenomit ry. Mikäli et vielä ole liittynyt IT-tradenomien jäseneksi, voit tehdä sen helposti verkkoasioinnissa tai ilmoittamalla siitä TRALin toimistolle, jasenasiat@tral.fi, kerro sähköpostiviestissä nimesi sekä jäsennumerosi. Yhdistykset eivät kerää erillistä jäsenmaksua. 

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.