Ajankohta

11.6.2019 17:30 – 11.6.2019 23:00

Paikka

Insinöörit & Ekonomit talon saunaosasto, Ratavartijankatu 2 C (10.krs), 00520 Helsinki

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

IT-tradenomit← Takaisin

Tule huuhtomaan kevään stressit ja kiireet pois sekä virittämään itsesi kesälomatunnelmiin muiden IT-tradenomien kanssa!

Tilaisuuden alussa paneudumme hiukan uuteen työaikalakiin, joka tulee voimaan 1.1.2020 alkaen. Uusi työaikalaki tuo tullessaan muun muassa joustotyöajan, työaikapankin ja liukuvan työajan laajentumisen. Asiapitoisemman osuuden jälkeen jatkamme iltaa saunan, pizzan ja hyvän juoman merkeissä rennoissa tunnelmissa verkostoituen.

Otathan mukaan oman pyyhkeen sekä muut saunomistarvikkeet. 

OHJELMA:

17.30 Tervetuloa
17.45 Uusi työaikalaki pähkinänkuoressa
18.30 Saunomista, ruokailua ja yhdessä oloa

Ilmoittauduthan viimeistään 9.6.2019.

Tervetuloa!

Tilaisuuden järjestää IT-tradenomit ry. Mikäli et vielä ole liittynyt IT-tradenomien jäseneksi, voit tehdä sen helposti verkkoasioinnissa tai ilmoittamalla siitä TRALin toimistolle, jasenasiat@tral.fi, kerro sähköpostiviestissä nimesi sekä jäsennumerosi. Yhdistykset eivät kerää erillistä jäsenmaksua. 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.