Ajankohta

9.11.2019 10:00 – 9.11.2019 15:00

Paikka

Original Sokos Hotel Presidentti (Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki)

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

Tradenomit← Takaisin

Kurssi on täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijoille.

 

Kurssilla lähdemme liikkeelle valokuvaamisen perusasioista ja käsitteistä ja järjestelmäkameran manuaaliasetuksiin tutustumisesta. Kurssilla perehdymme käytännön esimerkein siihen, miten esimerkiksi eri asetukset, objektiivi, polttoväli ja kuvausetäisyys vaikuttavat kuvaan ja kuvan tunnelmaan ja miten niitä käytetään hyväksi, jotta saadaan haluttu lopputulos.

Kurssi soveltuu aloittelijoille ja vasta jonkin aikaa kuvanneille, mutta myös heille, jotka haluavat saada enemmän hyötyä irti kamerastaan esimerkiksi manuaaliasetusten avulla. Kurssille suositellaan ottamaan mukaan järjestelmäkamera, sillä kurssilla tehdään myös käytännön harjoituksia. (Kameran tulee olla sellainen, jossa on mahdollisuus kuvata manuaaliasetuksilla ja vaihtaa objektiivia. Myös peilitön järkkäri eli ns. minijärkkäri soveltuu siis erinomaisesti!). HUOM! Ei tarvitse olla toista objektiivia mukana!

Kurssin vetää kokenut valokuvaaja Jenny Alhonen, joka kuvaa monipuolisesti niin kaupallisia kuvia, maisemia, kuin ihmisiäkin. Jennyllä on kokemusta valokuvauksesta jo monen vuoden ajalta ja nykyään hän kuvaa monipuolisesti sekä työkseen, että harrastuksenaan. Työkseen Jenny kuvaa esimerkiksi brändien somekuvia, tuotekuvia, hääkuvia ja potretteja. Harrastusvalokuvaamiseen kuuluu enimmäkseen luontokuvausta, potretteja ja Jenny yhdistää valokuvaamisen myös toiseen rakkaaseen harrastukseensa, matkustelemiseen. Jennyn kuvia voit katsella Instagramissa @jennyalhonenphoto tai verkkosivuilta www.jennyalhonen.com 

Aikataulu
10.00 Koulutus alkaa
12.00 Kahvit ja pientä suolaista
12.15 Koulutus jatkuu
13.30 Käytännön harjoittelua ulkoilmassa
15.00 Koulutuksen lopetus sisätiloissa

Aika: Lauantai 9.11.2019 klo 10-15
Paikka: Original Sokos Hotel Presidentti (Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki)

Tilaisuus on maksuton. Paikkoja on rajoitettu määrä.
HUOM! Ilmoittautuminen viimeistään 24.10.


Lisätietoja:

tapahtumat@tradenomi.fi

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.