Ajankohta

27.11.2019 17:30 – 27.11.2019 20:00

Paikka

Finnkino Sello VIP -sali, Kauppakeskus Sello, Ratsukatu 3, 02600 Espoo

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

Kaupan alan tradenomit ja Taloushallintoalan tradenomit← Takaisin

Valitettavasti näytös on täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle.

 

Elokuvana leffaillassa nähdään 15.11. ensi-iltansa saava Tarhapäivä ja näyttämönä toimii Espoon kauppakeskus Sellossa sijaitseva Finnkinon 32-paikkainen Sello VIP –sali. Elokuvan lisäksi osallistujille on tarjolla poppareita, limua sekä irtokarkkeja. Tule viettämään rentoa leffailtaa ja vaihtamaan kuulumisia yhdessä muiden jäsenten kanssa. Tilaisuus alkaa klo 17.30.

 

Leffailtaan ovat tervetulleita kaikki Tradenomien jäsenet. Tilaisuus on osallistujille maksuton.

 

Ilmoittauduthan viimeistään 22.11. mennessä. Huom. paikkoja rajoitetusti!

 

Tarhapäivä-elokuva on jatko-osa Yösyöttö-elokuvalle, jossa Antti Pasasesta tuli ensimmäistä kertaa isä ja samalla yksinhuoltaja. Tarhapäivässä elämä tarhaikäisen Paavo-pojan kanssa sujuu jo omalla painollaan. Vauva-arjesta on enää vain muisto ja pojat puuhaavat nyt rutiininomaisesti omia juttujaan.

Eräänä päivänä Pasasen ystävä Enni joutuu onnettomuuteen ja joutuu pitkäksi aikaa sairaalaan. Ennin Terttu-niminen tytär muuttaa Pasasille äitinsä toipumisen ajaksi. Pasasella on nyt siis hoidettavana kaksi tarhalaista, joista toinen on vielä tyttö! Kuinka selvitä erivärisistä legginseistä, hiusten letityksistä ja kaikesta muusta tyttöjen maailmaan kuuluvista asioista, joista Pasanen on aivan pihalla. Huoli Ennin parantumisesta painaa Pasasen mieltä, sillä hänellä saattaa olla vahvempiakin tunteita pelissä tätä naista kohtaan.

 

Tervetuloa!

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.