Ajankohta

19.3.2019 17:00 – 19.3.2019 19:00

Paikka

Radisson Blu Marina Palace (Linnankatu 32, Turku)

Tapahtumaluokka

Turun seutu

Järjestäjä

Tradenomiliitto TRAL ry← Takaisin

Osaatko ottaa kehuja vastaan tai muistatko itse kehua muita? Onko mahdollista kehua väärin? Miksi näin positiivinen asia tuntuu välillä niin hankalalta? Tervetuloa mukaan pohtimaan kehumista ja sen lieveilmiöitä muiden tradenomien kanssa!

Tilaisuudessa keskustellaan sekä tutkitun tiedon näkökulmia että osallistujien omien näkemysten pohjalta kehumisen ja positiivisen vuorovaikutuksen kokonaisuutta. Tilaisuuden tavoitteena on pohtia palautteen antamisen hyviä ja huonoja puolia sekä kannustaa kaikkia kehumaan muita rohkeammin, ja luonnollisesti myös ottamaan ylpeänä itse kehuja vastaan. Tule kanssamme pohtimaan, mitä kaikkea kehumisen avulla voidaan saada aikaan!

Tilaisuudessa kuulemme myös Psycon Oy:n Riikka Moision puheenvuoron vuorovaikutuksen ja palautteenonnen tärkeydestä työyhteisössä. 

Aika: 19.3. klo 17-19
Paikka: Radisson Blu Marina Palace (Linnankatu 32, Turku)

 

Tilaisuus on maksuton. Paikkoja on rajoitettu määrä. Ilmoittautumisoikeus on täys-, kulta- ja mustajäsenillä.

 

Lisätietoja:

tapahtumat@tral.fi

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.