Ajankohta

28.5.2019 17:00 – 28.5.2019 19:30

Paikka

Turun AMK:n Lemminkäisenkadun kampus (Lemminkäisenkatu 30, Turku)

Tapahtumaluokka

Turun seutu

Järjestäjä

Tradenomiliitto / Turun seudun tradenomit← Takaisin

Verkkosivustojen kehittäminen ja ylläpitäminen on osa yhä useampia työtehtäviä. Monesti töissä onnistuminen ja menestyminen edellyttää näiden tekniikoiden hallintaa ainakin perustasolla. Illan aikana opit, kuinka verkkosivuja rakennetaan HTML-elementtejä käyttäen sekä pääset tutustumaan siihen, kuinka sivuston ulkoasua voi muotoilla CSS-tyylien avulla.


Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevan lomakkeen kautta maanantaihin 26.5.2019 mennessä. Paikkoja tilaisuuteen on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti - voit pyytää myös tradenomikaverisi mukaan! Ilmoitathan mahdollisen erikoisruokavalion. Koodikouluun osallistujalla täytyy olla mukana oma tietokone. Lisätietoja tapahtumasta: info@turunseuduntradenomit.fi. 

Tervetuloa Aikuisten koodikouluun!

Kirjaudu sisään »

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.