Ajankohta

18.8.2018 14:00 – 18.8.2018 19:00

Paikka

Seikkailupuisto Korkee Mustikkamaa, Mustikkamaanpolku 8, 00570 Helsinki

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu← Takaisin

Pääkaupunkiseudun tradenomit järjestää syksyn ensimmäisenä tapahtumana koko perheelle suunnatun seikkailupäivän Mustikkamaan Korkeessa. Tapahtuma on jäsenille täysin maksuton. 

Jäsenet saavat tuoda tapahtumaan mukanaan maksutta yhden aikuisen ei-jäsenen ja lapsia. Voit siis halutessasi ottaa puolisosi ja lapsesi mukaan seikkailemaan! 

 

Voit myös halutessasi ottaa mukaan maksutta yhden ystäväsi tai tulla seikkailemaan ilman seuralaista. 

 

"Mustikkamaan Korkeessa Kanto -ratoja, jotka on suunniteltu erityisesti kaikkein pienimmille seikkailijoille. Kolme hauskaa ja jännää seikkailurataa sekä kiipeilyvarusteet antavat mitä parhaimman fiiliksen ja seikkailuelämyksen. Samalla radat haastavat ja kehittävät seikkailijoiden tasapainoa sekä motorisia ominaisuuksia.

Seikkailupuiston Latva -radat on sijoitettu 3-12 m korkeudelle. Radoista 4 ovat helppoja perusratoja, jotka soveltuvat erinomaisesti aloitteleville seikkailijoille sekä esim. perheille yhdessä edettäviksi. Seuraavat 4 rataosuutta ovat hieman vaativampia ja haastavat tekniikkaasi sekä voimiasi perusratoja enemmän!"

 

Päivitämme tapahtumaan liittyviä tietoja myös Facebook-tapahtumaan, joka löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/events/928504820693140/.


Koska: Lauantaina 18.8.2018 klo. 14.00-19.00 

 

Missä: Seikkailupuisto Korkee Mustikkamaa, Mustikkamaanpolku 8, 00570 Helsinki

 

Tapahtuma on jäsenille täysin maksuton, mutta peruuttamattomista ilmoittautumisista perimme 20€. 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.