Ajankohta

16.11.2017 17:30

Paikka

Cumulus Koskikatu (Koskikatu 5, 33100 Tampere)

Järjestäjä

TST← Takaisin

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat pienen kokouspurtavan äärellä. Vuosikokous on yhdistyksen tärkein kokous, jossa esimerkiksi valitaan uusi hallitus. Vuosikokous on myös erinomainen mahdollisuus vaikuttaa alueen tradenomien toimintaan ja tapahtumiin. Voit antaa palautetta, kertoa ideoitasi tulevien tapahtumien teemoiksi sekä verkostoitua alueesi tradenomikollegoiden kanssa.

VR pelaamiseen osallistujien omavastuuosuus on 5 euroa ja se tulee olla maksettuna yhdistyksen tilille viimeistään 14.11. Lähetämme laskun omavastuuosuudesta ilmoittautuneille sähköpostitse.

ILMOITTAUTUMINEN
Rajoitettujen paikkojen vuoksi pyydämme sitovaa ilmoittautumista viimeistään sunnuntaina 12.11. oheisen ilmoittautumislomakkeen kautta: https://docs.google.com/forms/d/1VLXMCExidVM0o0lE9MCcQZIIJ1CISh-azTRl6m3e8jU/edit

HUOM! Vuosikokoukseen osallistuminen on maksutonta ja paikkoja sinne ei ole rajoitettu! Vaikka osallistuisit vain vuosikokoukseen, ilmoittauduthan silti oheisen lomakkeen kautta, jotta osaamme varata tarvittavan määrän kokoustarjoiluja.

Tervetuloa nauttimaan ja vaikuttamaan!
Tampereen seudun tradenomit ry

PS. Jos olet kiinnostunut hallitustyöskentelyn mahdollisuuksista, voit ottaa yhteyttä jo ennakkoon. Kerromme mielellämme lisää! puheenjohtaja@tampereenseuduntradenomit.fi 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.