Ajankohta

13.3.2019 17:00 – 13.3.2019 20:00

Paikka

Finnkino Tennispalatsi, Salomonkatu 15, 00100 Helsinki

Tapahtumaluokka

Koko Suomi

Järjestäjä

Kaupan alan tradenomit, Finanssialan tradenomit, Taloushallintoalan tradenomit ja IT-tradenomit← Takaisin

Elokuvana leffaillassa nähdään 22.2. ensi-iltansa saava Destroyer ja näyttämönä elokuvalle toimii Tennispalatsin sali 13. Elokuvan lisäksi osallistujille on tarjolla poppareita ja limua. Ennen elokuvaa pidetään Tennispalatsin Sviitissä Kaupan alan tradenomien, Finanssialan tradenomien, Taloushallintoalan tradenomien ja IT-tradenomien vuosikokoukset. 

 

Tule osallistumaan vuosikokoukseen ja viettämään rentoa leffailtaa sekä vaihtamaan kuulumisia yhdessä muiden jäsenten kanssa. Vuosikokoukset alkavat klo 17.00 ja elokuva klo 18.00.

 

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Tradenomiliiton jäsenet. Tilaisuus on osallistujille maksuton.

Ilmoittauduthan viimeistään 7.3. mennessä. Huom. paikkoja rajoitetusti!

 

LAPD:n konkarietsivä Erin Bell (Nicole Kidman) saa postissa kuoren, jossa on musteentahrima seteli. Tuo viesti saa hänet käynnistämään lannistumattoman ja vaarallisen matkan, jonka ainoana tavoitteena on löytää murhaaja ja jengipomo Silas (Toby Kebbell). Ennen sitä Bell ei saa rauhaa menneisyydeltään.
Yksitellen Bell kaivaa jengin entiset jäsenet esiin piiloistaan. Pakkomielteinen jahti herättää vanhat muistot traagisesti pieleen menneestä pankkiryöstöstä, jossa myös Bellillä ja hänen FBI-parillaan Chrisillä (Sebastian Stan) on osuutensa.
Karyn Kusaman ohjaama Destroyer on vangitseva moderni rikostrilleri, jonka keskiössä on Nicole Kidmanin uskomaton roolisuoritus kostoa janoavana, menneisyyden demonien riivaamana etsivänä.

 

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.