Ajankohta

4.3.2020 17:00 – 4.3.2020 20:30

Paikka

Finnkino Kinopalatsi, Kaisaniemenkatu 2, 00100 Helsinki

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

Kaupan alan tradenomit, Finanssialan tradenomit, Taloushallintoalan tradenomit ja IT-tradenomit← Takaisin

Elokuvana leffaillassa nähdään Bombshell - hiljaisuuden rikkojat Kinopalatsin salissa 3. Elokuvan lisäksi osallistujille on tarjolla poppareita ja limua. Ennen elokuvaa Kinopalatsin lämpiössä pidetään Kaupan alan tradenomien, Finanssialan tradenomien, Taloushallintoalan tradenomien ja IT-tradenomien vuosikokoukset. Lisäksi kerromme lyhyesti tuoreen jäsentutkimuksemme tuloksista aloja vertaillen. 

 

Tule osallistumaan vuosikokoukseen ja viettämään rentoa leffailtaa sekä vaihtamaan kuulumisia yhdessä muiden jäsenten kanssa. Vuosikokoukset alkavat klo 17 ja elokuva klo 18. 

 

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kyseisten alojen yhdistysten jäsenet. Mikäli et vielä ole liittynyt Kaupan alan, Finanssialan, Taloushallintoalan tai IT-tradenomien jäseneksi, niin liittymisen voit tehdä helposti verkkoasioinnissa tai ilmoittamalla siitä Tradenomien toimistolle, jasenasiat@tradenomi.fi, kerro sähköpostiviestissä nimesi sekä jäsennumerosi. Yhditystykset eivät kerää erillistä jäsenmaksua. 

 

Ilmoittauduthan 25.2. mennessä. Tilaisuus on osallistujille maksuton. Huom. paikkoja rajoitetusti!

 

Tositapahtumiin perustuva elokuva Bombshell – hiljaisuuden rikkojat on hätkähdyttävä tarina maailmaa kuohuttaneesta skandaalista ja naisista, jotka kukistivat kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimman mediaimperiumin johtajan.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.