Ajankohta

5.3.2018 – 5.3.2018 23:59

Paikka

Verkkovalmennus

Tapahtumaluokka

Koko Suomi← Takaisin

Tervetuloa Lifted WORK -hyvinvointivalmennukseen!

Haluamme tarjota sinulle nyt jäsenetuna 10 viikon Lifted WORK – hyvinvointivalmennuksen.

 

Valmennus alkaa 5.3.2018 ja kestää 10 viikkoa. Sen aikana pääset parantamaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi alan ammattilaisten tuella ja yhdessä muiden tradenomien kanssa.

Lifted WORK – hyvinvointivalmennuksen voit suorittaa verkossa, missä tahansa ja millä laitteella tahansa. Lisäksi valmennus on osa jäsenetujasi ja täten ei tuo sinulle lisäkuluja.

 

Ilmoittaudu mukaan 5.3.2018 mennessä täältä!

Ole nopea, sillä paikkoja on rajoitetusti.

 

Muista ilmoittautua myös Lifted WORK -valmennuksen aloituswebinaariin, joka on 1.3. klo 17-18. ilmoittautua voit täältä.

 

Ota askel kohti parempaa hyvinvointia!

 

Valmennuksen sisältö

Pääset itse vaikuttamaan valmennuksen sisältöön vastaamalla ilmoittautumisen yhteydessä toteutettavaan hyvinvointikartoitukseen. Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja valmennukseen ilmoittautuneiden kesken arvotaan muutama kiva yllätyspalkinto

 

Miksi juuri Lifted WORK?

Valmennuksessa luodaan pysyviä tuloksia ja niihin päästään pienillä muutoksilla totuttuihin tapoihin. Kymmenessä viikossa muutokset ehtivät juurtua uusiksi hyviksi tavoiksi.

 

Elämänlaatua, ei hampaat irvessä puurtamista

Hyvinvointivalmennuksessa on monta erilaista osa-aluetta, jotka liittyvät mieleen, sosiaalisuuteen, liikkumiseen, ravintoon, palautumiseen tai stressinhallintaan. Lifted Method -valmennusmenetelmät perustuvat tutkimustietoon. Harjoitukset tähtäävät elämänlaadun, työtehon ja jaksamisen parantamiseen.

 

Oma personal trainer mukanasi, ei salille raahautumista

Valmennukseen voi osallistua kätevästi, kunhan käytössäsi on pöytäkone tai älypuhelin. Kaikki oppitunnit löytyvät vuorovaikutteiselta valmennusalustalta, jolla pääset keskustelemaan aiheista valmentajien ja toisten osallistujien kesken. Valmennusmateriaalit ovat helppokäyttöisiä ja selkeitä videoita, audioluentoja ja Just-Press-Play-treenejä. Tee harjoitukset missä haluat ja silloin kun sinulle sopii!

 

Miten valmennus käytännössä toimii?

Saat noin kolmena arkipäivänä viikossa oppitunteja Lifted Methodin keskeisistä teemoista. Keskimäärin käytät aikaa n. 20 min päivässä, kolmena-neljänä päivänä viikossa. Tehokas valmennus vapauttaa aikaa sen kuluttamisen sijaan.

 

Mahtava tilaisuus lisätä oman työporukan yhteenkuuluvuutta

Osallistukaa koko työporukalla valmennukseen! Tehkää vaikka kerran viikossa yhdessä 20 minuutin harjoitus, ja muuten silloin, kun harjoittelu jokaiselle parhaiten sopii. Kymmenen viikon kuluttua teillä on taatusti uusia yhteisiä suunnitelmia ja tavoitteita, joilla hyvinvointia ylläpidetään!

 

Tradenomiliiton henkilökuntaa on myös mukana valmennuksessa. Tule siis sinäkin!

 

Ilmoittaudu mukaan 5.3. mennessä täältä!

 

Valmennuksen yhteistyökumppanina toimii Lifted Oy.

 

Lisätietoja:

Päivi Pekkala
paivi.pekkala@tral.fi

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.