Ajankohta

30.6.2019 09:00 – 30.6.2019 20:00 ← Takaisin

Linnanmäen hupirannekkeita on taas saatavilla edulliseen jäsenhintaan. Tilauksia voi tehdä 30.6.2019 saakka eikä tilattavien rannekkeiden määrää ole rajoitettu.

Näet hinnan ja tilauslomakkeen kirjautumalla sivun alalaidan Kirjaudu sisään -painikkeesta. Täytettyäsi tilauslomakkeen siirryt automaattisesti maksusivulle, jossa voit maksaa tilauksesi korttimaksulla, verkkopankin kautta tai MobilePaylla.

 

Ranneke on käytettävä kaudella 2019 ja se oikeuttaa pääsyn kaikkiin laitteisiin pituusrajat huomioiden. Ranneke aktivoituu ensimmäisellä käyttökerralla ja on voimassa kyseisen päivän ajan.

Tilatut rannekkeet toimitetaan postitse 26.4. alkaen perjantaisin. Toimitamme aina kerralla kyseisellä viikolla perjantaihin klo 12 mennessä saapuneet tilaukset. Poikkeuksena juhannuksen jälkeen tapahtuvat toimituspäivät ovat 24.6. ja viimeinen toimituspäivä 2.7.

 

Käytämme tilausten vastaanottamiseen ja maksamiseen olemassaolevaa ilmoittautumisjärjestelmää, mutta siitä ei tarvitse välittää. Ainoastaan terminologia viittaa tapahtumailmoittautumisiin, mutta tilaukset tulevat perille joka tapauksessa.

HUOM! Jos teet käytät iPhonea ja valitset maksutavaksi MobilePay, niin käytä tilauksen tekemiseen Safari-selainta. Chromella tai muilla selaimilla paluu verkkokauppaan ei ohjaudu oikein ja tilaustieto ei välity meille saakka.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.