Ajankohta

19.11.2019 17:00 – 19.11.2019 20:00

Tapahtumaluokka

Koko Suomi

Järjestäjä

Tradenomit← Takaisin

TÄMÄ LIVESTRIIMI MYÖS TALLENNETAAN. 

 

Matkalla oman työhyvinvoinnin huipulle tarvitaan kanssakulkijoita, suunnannäyttäjiä ja välietappeja. Matkalla on myös tärkeää hyödyntää omia vahvuuksia ja intohimoja. Tärkeintä työmenestyksessä on kuitenkin omien jaksamisen rajojen kunnioittaminen. Onnelliset ihmiset menestyvät työssään, mutta menestys ei välttämättä tuo onnellisuutta. Mihin meillä on kiire? Tässä puheenvuorossa opitaan positiivisessa psykologiassa tutkittuja keinoja ehkäistä stressiä ja annetaan työkaluja hyvinvointiin työssä.

 

Puhumme myös työn ja muun elämän tasapainottamisesta ja teemme käytännön harjoituksia kehon ja mielen rauhoittamiseksi. Supersankari on se, joka kunnioittaa omia rajojaan ja siitä levollisuuden tilasta auttaa muita.

 

Teemat:

1. Arvosta itseäsi

2. Treenaa mielen muskeleitasi

3. Organisoi tasapainoinen työviikko

4. Varmista vireesi työpäivänä

5. Kommunikoi rakentavasti

 

Riikka Pajunen, ratkaisukeskeinen uravalmentaja, onnellisen työelämän rakentaja, KM, Montevista
 

Livestriimi on avoin kaikille Tradenomien jäsenille.

Tarvitset osallistumiseen päätelaitteen eli esimerkiksi älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen, jossa on selain. Selaimista Mozilla Firefox ja Google Chrome toimivat, Internet Explorer ja Safari eivät tue järjestelmäämme. Saat linkin striimiin vahvistusviestissä tehtyäsi ilmoittautumisen, lue vahvistusviestin ohjeet tarkasti!

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.