Ajankohta

15.11.2017 18:00 – 15.11.2017 19:30

Järjestäjä

Fondia← Takaisin

TEKin, Suomen Ekonomien ja lakipalveluyritys Fondian nyt toisen kerran järjestämässä Yrittäjän Luontoillassa on tällä kertaa aiheena yrittäjän jaksaminen ja hyvinvointi. Aiheesta alustavat omista näkökulmistaan ja kokemuksiinsa peilaten Riku Rantala, Minna Huotilainen ja Makke Leppänen. Tilaisuuden juontaa Lauri Salovaara.

Alustusten jälkeen on avoin keskustelu, jonka aikana yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Kysymyksiä voi lähettää myös etukäteen ilmoittautumislomakkeen kautta.

Seuraa tilaisuutta livenä korkeatasoisen streamin kautta (linkki toimitetaan ilmoittatuneille lähempänöä tapahtumaa) ja osallistu reaaliaikaiseen keskusteluun Twitterissä hashtagilla #yrittajanluontoilta.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset Fondian sivuilta: http://www.fondia.fi/livestream-yrittajan-luontoilta

 

Live stream on osa Akateemiset yrittäjät AKY -yhteistyötä.

Akateemiset yrittäjät AKY on korkeakoulutettujen yrittäjäjärjestö. Akateemiset yrittäjät kokoaa yhteen Tekniikan akateemiset TEKin, Suomen Ekonomien, Suomen Lakimiesliiton, Yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen, Suomen Farmasialiiton, DIFF – Ingenjörerna i Finlandin, Suomen Puheterapeuttiliiton, Suomen Arkkitehtiliitto SAFAn, Tradenomiliitto TRAL:n, Suomen Psykologiliiton, Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n, Suomen Eläinlääkäriliiton, Teollisuustaiteen Liitto Ornamon ja Agronomiliiton yrittäjäjäsenet.

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.