Ajankohta

11.4.2019 17:00 – 11.4.2019 19:00

Paikka

Insinöörit & Ekonomit -rakennus, Seminaariluokka, (Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki)

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

Tradenomiliitto TRAL← Takaisin

Mitä on luottamus työpaikalla? Miten oma käytös vaikuttaa muihin, ja miten itse regoimme muiden käytökseen? Luennolla käsitellään seuraavia kokonaisuuksia:

- luottamuksen rakentuminen ja romuttuminen
- esimiehen ja kollegan ammatillisen käyttäytymisen merkitys 
- avoin ja ammatillinen työyhteisö

Organisaatiopsykologi Pekka Järvisellä on 30 vuoden kokemus yritysten ja julkisen hallinnon esimiesten ja henkilöstön koulutuksesta sekä konsultoinnista erilaisissa muutos-, kehittämis- ja konfliktitilanteissa. Lisäksi hän on kirjoittanut kymmenkunta kirjaa esimies- ja työyhteisötaidoista. Pekka Järvinen on saanut Aalto-yliopiston liikkeenjohdon koulutusyksikön arvostetun Tiedonjano- tunnustuksen. Talouselämä-lehti kysyi vuonna 2011 suomalaisilta pörssiyrityksiltä, ketkä kouluttajat ovat vaikuttaneet eniten suomalaiseen johtamiseen: Järvinen on yksi heistä. Lisätietoja: http://www.konsultointipraxis.com/

Aika: Torstai 11.4. klo 17-19
Paikka: Insinöörit & Ekonomit -rakennus, Seminaariluokka, (Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki)

Tilaisuus on maksuton. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten ilmoittauduthan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.4. HUOM: ilmoittautuminen avataan pian. 
Tilaisuuteen on ilmoittautumisoikeus kulta-, musta- ja täysjäsenillä. 

Lisätietoja:

tapahtumat@tral.fi

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.