Ajankohta

16.4.2019 17:00 – 16.4.2019 19:30

Paikka

Insinöörit ja Ekonomit -talo, Ratavartijankatu 2 A, Seminaariluokka, Helsinki

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

TRAL← Takaisin

Tule löytämään kirjoittajan äänesi ja työkaluja valkoisen paperin kammon selättämiseksi. Breikissä herätellään luovaa ajattelua erilaisten kirjoitusharjoitusten avulla. Opit tuottamaan tekstiä letkeästi, mistä on hyötyä luovan kirjoittamisen lisäksi myös muissa tekstintuottoa vaativissa tehtävissä.

Otathan mukaasi muistikirjan, jolla käsi mahtuu lepäämään. Tällöin kirjoittaminen on vaivatonta. Valitse sellainen muistikirja, joka kutsuu sinua kirjoittamaan sekä kynä, jolla tuotat mielelläsi tekstiä. Teemme kaikki harjoitukset käsin, jotta kriittinen minä ei ehdi mukaan komentamaan luovaa minää hiljaiseksi.

Breikin järjestää Breaks Finland joka rikastuttaa luovuutta ja rohkeutta työyhteisöissä (www.breaks.fi).  

Ohjaaja: Emmi-Liia Sjöholm on 33-vuotias helsinkiläinen vapaa kirjoittaja, joka syttyy juuri nyt oranssista ja marjapuuronpunaisesta muistikirjasta, rakastaa kuulakärkikyniä ja on tehnyt kirjoittajan töitä kaksitoista vuotta. Hän aloitti uransa Helsingin Sanomista ja on kirjoittanut Suomen suurimpiin sanoma- ja aikakauslehtiin. Hän on myös kirjoittanut kaksi ruokakirjaa ja toiminut kustannustoimittajana. Parhaillaan hän työstää esseekokoelmaansa sekä tv-sarjakäsikirjoitusta. Hän tekee luovan kirjoituksen harjoituksia päivittäin ja jakaa pikarunot ja mininovellit Instagram-tilillään www.instagram.com/emmi.liia.sjoholm

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.