Ajankohta

6.11.2018 17:00 – 6.11.2018 20:00

Paikka

Original Sokos Hotel Hamburger Börs (Kauppiaskatu 6, 20100 Turku)

Tapahtumaluokka

Turun seutu

Järjestäjä

Tradenomiliitto TRAL ry← Takaisin

Koulutuksessa opit, mitä kansainvälisissä ja kotimaisissa pk- ja suuryrityksissä markkinoinnilta vaaditaan tänään ja huomenna. Lisäksi kuulet, mitkä murrokset ja megatrendit tulevat hallitsemaan tulevaisuudessa markkinoinnin osa-alueella.

Koulutuksesta tulet saamaan konkretiaa työhösi, näkemystä sekä vahvistusta päätöksentekoon ja mahdollisuuden kysyä juuri sinua askarruttavia asioita.

Koulutus sopii markkinoinnin parissa työskenteleville.

Kouluttajasta

Juha Pihkakoski on Aboad Oy:n toimitusjohtaja, tradenomi ja liiketoimintalähtöisen digitaalisen markkinoinnin evankelista. Hän on urallaan toiminut kansainvälisissä kasvuyrityksissä markkinointipäälliköinä yhteistyössä maailman suurimpien yritysten kanssa. Nykyisin hänen yrityksensä toimii strategisena ja taktisena kumppanina kotimaisille kansainvälistyville yrityksille.

Tilaisuus on maksuton. Paikkoja on rajallisesti, ilmoittauduthan viimeistään 28.10..

Aika: 6.11. klo 17-20
Paikka: Original Sokos Hotel Hamburger Börs (Kauppiaskatu 6, 20100 Turku)

Lisätietoja:

tapahtumat@tral.fi

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.