Ajankohta

26.9.2019 17:00 – 26.9.2019 20:00

Paikka

Insinöörit&Ekonomit-talo, Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki

Tapahtumaluokka

Koko Suomi← Takaisin

 

Erilaisuus työyhteisössä on voimavara, joka parhaimmillaan johtaa tehokkaampaan työhön, oppimiseen ja työtyytyväisyyteen. Erilaisuus työntekijöiden kesken voi kuitenkin myös olla haaste, joka johtaa päinvastaiseen: konflikteihin, tyytymättömyyteen, ulossulkemiseen tai häirintään. Se, miten työyhteisön monimuotoisuus arjessa muokkautuu, riippuu sekä organisaation käytännöistä että yksilöiden välisestä kanssakäymisestä arjessa. 

Tässä kaksiosaisessa koulutuksessa saat käsityksen siitä, miten monimuotoisuus käännetään työyhteisön voitoksi.

Koulutus on kaksiosainen. Koulutus on ensisijaisesti suunnattu jäsenille, jotka voivat sitoutua osallistumaan molempiin koulutuskertoihin. Koulutukset järjestetään 26.9 ja 17.10.2019. Osallistujat ovat koulutuksessa aktiivisessa roolissa ja tekevät käytännön harjoituksia niin tapaamisten aikana ryhmissä kuin tapaamisten välillä omissa työyhteisöissään.

Koulutuskokonaisuuden tavoitteena on vahvistaa osallistujien edellytyksiä onnistua monimuotoisen tiimin jäseninä ja osaltaan luoda toimintakulttuuria, jossa monimuotoisuudesta hyötyvät sekä yksilö että organisaatio. Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat näkevät niin tuttujen kuin uusienkin työyhteisöjen monimuotoisuuden potentiaalina, ja omaavat kyvyn kääntää monimuotoisuuden haasteet hyödyiksi.

Kouluttajana toimii jo "Murra myytit" -tapahtumasarjasta tutuksi tullut Jonna Louvrier Includia Oy:stä. 

Koulutus on jäsenille maksuton.

Ohjelma:

17.00 Tervetuloa, ilmoittautuminen ja tarjoilut
17.30 Monimuotoisuus työyhteisössä
20:00 Koulutus päättyy

 

Lisätiedot: 
Elin Blomqvist-Valtonen
elin@tral.fi 
0407753040

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.