Ajankohta

20.11.2019 17:00 – 20.11.2019 20:00

Paikka

Insinöörit&Ekonomit talo, Ratavartijankatu 2

Tapahtumaluokka

Koko Suomi← Takaisin

Erilaisuus työyhteisössä on voimavara, joka parhaimmillaan johtaa tehokkaampaan työhön, oppimiseen ja työtyytyväisyyteen. Erilaisuus työntekijöiden kesken voi kuitenkin myös olla haaste, joka johtaa päinvastaiseen: konflikteihin, tyytymättömyyteen, ulossulkemiseen tai häirintään. Se, miten työyhteisön monimuotoisuus arjessa muokkautuu, riippuu sekä organisaation käytännöistä että yksilöiden välisestä kanssakäymisestä arjessa. 

Tässä kaksiosaisessa koulutuksessa saat käsityksen siitä, miten monimuotoisuus käännetään työyhteisön voitoksi.

Koulutus on kaksiosainen. Tämä on koulutuksen toinen osa ja jatko tilaisuudelle joka pidettiin 26.9. Osallistujat ovat koulutuksessa aktiivisessa roolissa ja tekevät käytännön harjoituksia niin tapaamisten aikana ryhmissä kuin tapaamisten välillä omissa työyhteisöissään.

Koulutuskokonaisuuden tavoitteena on vahvistaa osallistujien edellytyksiä onnistua monimuotoisen tiimin jäseninä ja osaltaan luoda toimintakulttuuria, jossa monimuotoisuudesta hyötyvät sekä yksilö että organisaatio. Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat näkevät niin tuttujen kuin uusienkin työyhteisöjen monimuotoisuuden potentiaalina, ja omaavat kyvyn kääntää monimuotoisuuden haasteet hyödyiksi.

Kouluttajana toimii jo "Murra myytit" -tapahtumasarjasta tutuksi tullut Jonna Louvrier Includia Oy:stä. 

Ohjelma:

17.00 Tervetuloa, ilmoittautuminen ja tarjoilut
17.30 Monimuotoisuus työyhteisössä
20:00 Koulutus päättyy

 

Lisätiedot: 
Elin Blomqvist-Valtonen
elin@tral.fi 
​0407753040

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.