Ajankohta

6.3.2019 17:00 – 6.3.2019 19:30

Paikka

Insinöörit & Ekonomit -rakennus, Seminaariluokka, (Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki)

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

Tradenomiliitto TRAL← Takaisin

Tilaisuuden puhuja Taija Stoat on toiminut pitkään kriminaalipsykologina ja toimii nykyään johtavassa asemassa työ- ja organisaatiopsykologian parissa. Puheenvuorossaan hän kuvaa käytännönläheisesti manipuloijan tunnusomaisia piirteitä työyhteisössä ja manipuloinnin vaikutuksia sekä yksilöissä, että organisaatiossa. Kuinka manipuloija onnistuu manipuloinnissaan? Miten siltä voisi suojautua? Entä kuinka manipuloijan kanssa tulisi toimia ja miten manipulointiin voidaan puuttua? Tilaisuuden sisältö tarjoaa vastauksia näihin kysymyksiin pohjautuen sekä puhujan vankkaan kokemukseen ja tieteelliseen tutkimukseen että lukuisiin käytännön esimerkkeihin työelämästä.

Aika: Keskiviikko 6.3.2019 klo 17-19
Paikka: Insinöörit & Ekonomit -rakennus, Seminaariluokka, (Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki)

Tilaisuus on maksuton. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten ilmoittauduthan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.2.
Tilaisuuteen on ilmoittautumisoikeus kulta-, musta- ja täysjäsenillä. 

Lisätietoja:

tapahtumat@tral.fi

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.