Ajankohta

8.3.2020 10:30 – 8.3.2020 12:30

Paikka

Ravintola Story, Kampin kortteli (5. krs.), Urho Kekkosenkatu 1

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu← Takaisin

Tule mukaan kilistelemään ja nauttimaan maukkaasta brunssista muiden tradenominaisten kanssa Kampin Korttelin (Kampin keskuksen 5. kerros) Ravintola Storyyn. Brunssin aikana puhumme siitä, miten meidän on uskallettava olla välillä myös röyhkeitä ja rohkeasti vaatia se palkka, titteli ja asema mikä meille kuuluukin.

Työelämässä kohdataan vielä paljon sukupuolittuneita olettamuksia, jotka hidastavat naisten urakehitystä ja jotka johtavat siihen, etteivät naiset tavoittele rohkeasti sitä mitä ansaitsevat. Naisille on edelleen olemassa tutkitusti eri mitta-asteikot kun miehille, esimerkiksi: 75 % naisista ja 80 % miehistä suhtautuu ennakkoluuloisesti naispuoleisia asiantuntijoita kohtaan ja naisten johtamat start up -yritykset saavat epätodennäköisemmin rahoitusta, koska sijoittajat ovat yli 90 % miehiä ja heidän on helpompi samaistua itseään muistuttaviin tekijöihin. Ilmiötä kutsutaan taste-based discriminationiksi.

Olettamuksista, niiden yli pääsemisestä ja rohkeudesta keskustellaan Asennemuijan johdolla. Tulethan mukaan naistenpäivän brunssille! 

Alustajana toimii röyhkeyskouluttaja, Asennemuijaksi itseään tituleeraava Jenni Janakka! Lisäksi Janakka on HimoCast-podcastin toinen vetäjä sekä tunnetun Hyvät ja Huonot uutiset -tv-ohjelman käsikirjoittaja. 

 

Lisätietoja: 
Elin Blomqvist-Valtonen
elin@tradenomi.fi
040-7753040

 

Kirjaudu sisään »

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.