Ajankohta

8.3.2019 17:00 – 8.3.2019 20:00

Paikka

Vanha Ylioppilastalo (Mannerheimintie 3, Helsinki)

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

Tradenomiliitto TRAL & Pääkaupunkiseudun tradenomit ry← Takaisin

Kansainvälinen naistenpäivä juontaa juurensa jopa 1900-luvun alkuun, jolloin useissa maissa järjestettiin naistenpäiviä naisten oikeuksien ja osallistumisvapauden saavuttamisen kunniaksi. Vuonna 1975, 8. maaliskuuta, vietettiin ensimmäistä kertaa YK:n julistamaa kansainvälistä naistenpäivää. Naistenpäivänä juhlitaan kaikista lähtökohdista tulevien naisten saavutuksia. Myös me Tradenomiliitossa haluamme edistää tasa-arvoa ja kannustaa kaikkia olemaan ylpeitä omista saavutuksistaan ja tavoittelemaan unelmiaan. Tätä teemaa kunnioittaen kutsumme sinut juhlimaan kanssamme kansainvälistä naistenpäivää! 

Illan aikana puhumme tasa-arvosta, urakehityksestä ja hyvinvoinnista. Haluamme tarjota jäsenille inspiroivan, iloisen ja motivoivan illan hyvässä seurassa - ja ylpeinä voimmekin esitellä illan pääpuhujan:

 

Freeskilaskija Pekka Hyysalo oli ammattilaisuransa alkuvaiheessa, kun yksi sekunti muutti kaiken. Huhtikuussa 2010 hän joutui Ylläksellä vakavaan hyppyonnettomuuteen, sai hengenvaarallisen aivovamman ja oli koomassa kolmisen viikkoa. Vastoin synkkiä ennusteita hän kuntoutui sisun ja periksiantamattomuuden voimalla itsenäiseen elämään. Hyysalo loi itävaltalaisen ystävänsä avustuksella kuntoutumisensa tueksi FightBack-brändin. Kun taistelu ranking-sijoituksista vaihtui taisteluun hengestä, arvotkin menivät uusiksi ja nyt hän toteuttaa unelmaansa auttaa muita päävamman saaneita.

Vakavan onnettomuuteni jälkeen vuonna 2010, olin vaikean valinnan edessä – joko luovutan, tai taistelen takaisin. Halusin taistella. Vuonna 2013 perustin FightBackin auttamaan myös muita päävamman saaneita – brändin, joka välittää toivoa, positiivista ajattelua, tahdonvoimaa ja periksiantamattomuutta kaikenlaisissa elämäntilanteissa.

Pekka Hyysalo tunnetaan myös perustamastaan Team FightBackistä, ja hänet on valittu vuoden turkulaiseksi sekä Suomen positiivisimmaksi henkilöksi 2014.

 

Illan ohjelma:

16.00 Ilmoittautuminen alkaa

17.00 Tilaisuuden avaus

17.30 Pekka Hyysalo

18.15 Tasa-arvoinen työelämä

18.30 Cocktail-tilaisuus ja pientä syötävää tarjolla & mahdollisuus ostaa Fightback-tuotteita ja ottaa selfie Pekka Hyysalon kanssa!

 

Aika: Perjantai 8.3.2019 klo 17-20 (ilmoittautuminen alkaa klo 16)
Paikka: Vanha Ylioppilastalo (Mannerheimintie 3, Helsinki)

 

Tilaisuus on jäsenille maksuton.  Ilmoittauduthan viimeistään 3.3.2019. 

Halutessasi voit ottaa mukaasi myös tradenomikaverin, vaikka hän ei vielä olisikaan TRALin jäsen. 

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Tradenomiliitto TRAL & Pääkaupunkiseudun tradenomit ry. 

 

Livestreamiin pääset ilmoittautumaan tästä linkistä.

 

Lisätietoja:

tapahtumat@tral.fi

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.