Ajankohta

8.3.2018 08:00 – 8.3.2018 10:00

Paikka

Rupla (Helsinginkatu 16, Helsinki)

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

Tradenomiliitto TRAL← Takaisin

Yrittäjä, puhuja, fysiikkavalmentaja  ja yksi kansainvälisesti tunnetuimpia ja menestyneimpiä suomalaisia breikkareita Johannes Hattunen tietää miten inspiroida ja innostaa ihmisiä. Hänen omistautumisensa, intohimonsa ja positiivisuutensa näkyy kaikessa, mitä hän tekee ja tarttuu myös kuulijoihin ja valmennettaviin. Johanneksella on poikkeuksellinen kyky vaikuttaa ihmisiin ja hänen energiansa ja vahva läsnäolonsa yhdistettynä karismaan ja valoisaan persoonaan ovat hänen ehdottomia vahvuuksia puhujana ja valmentajana.

Johannes on toiminut koko ikänsä urheilun parissa ja valmentanut sekä esiintynyt niin Suomessa ja kuin ulkomaillakin. Vuonna 2014 hän toi suositun Training for Warriors-konseptin Suomeen. Johannes on myös yksi katutanssiin keskittyvän tanssikoulu Saiffan perustajajäsenistä.

ILO on aito puheenvuoro elämän raaka-aineista mitä jokainen meistä tarvitsee onnistuakseen. Johannes kertoo koskettavalla tavalla tarinan uhrauksista, ennakkoluuloista ja valinnoista matkalla maailmaan huipulle suomalaisena breaktanssijana. Puheessa pohditaan oman asenteen ja valintojen merkitystä niin huipulla kuin uran vaikeimmillakin hetkillä. Johanneksen ilmiömäinen kyky heittäytyä ja innostaa vangitsee kuulijan tiukasti otteeseensa saaden hänet pohtimaan tarkasti omia päivittäisiä valintojaan. Tämän puheen avulla sinäkin uskallat Innostua ja luoda elämästäsi juuri sellaisen kuin itse haluat!

Aika: torstai 8.3. klo 8.00-10.00
Paikka: Rupla (Helsinginkatu 16, Helsinki)

Ilmoittaudu heti, paikkoja on rajoitetusti! Huom! Tilaisuus on tarkoitettu myös miehille!

Tilaisuus on maksuton.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Anna Sirviö-Hautala, asiamies
anna.sirvio-hautala@tral.fi
p. 050 466 7917

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.