Ajankohta

17.9.2018 08:00 – 17.9.2018 09:00

Paikka

Verkkokurssi

Tapahtumaluokka

Esimiesverkosto

Järjestäjä

Tradenomiliitto TRAL← Takaisin

Kenelle:

Jos olet esimiesasemassa, aiot esimieheksi tai joudut muuten vain paljon ohjaamaan muiden töitä, lähde mukaan. Webinaareja lukuun ottamatta voit osallistua valmennukseen juuri sellaiseen kellonaikaan kuin sinulle sopii – olitpa sitten missä tahansa Suomessa tai vaikkapa ulkomailla.

Paikka: Virtuaalisesti omalta tietokoneelta.

Hinta: Verkkovalmennuksen omavastuuhinta on 250 €. 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 27.8.2018
Pidä kiirettä, sillä vain 18 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan! Kurssi järjestetään, mikäli osallistujia tulee vähintään 6. 

Mitä saat:

 1. Käsityksen siitä miten voit kehittyä henkilökohtaisesti esimiehenä ja muutosten johtajana.
 2. Konkreettisia työkaluja esimiestyöhön ja muutoksiin sekä omaan jaksamiseen.
 3. Käytännön harjoituksia, joiden avulla opittua on helppo ottaa käyttöön omassa esimiestyössä.
 4. Vertaistukea ja ajatustenvaihtoa esimiestyön arjesta, parhaista hetkistä ja haastavista tilanteista.

Verkkovalmennus sisältää neljä jaksoa:

Aloitus 17.9.2018

1. Itsensä johtaminen ja esimiesidentiteetti

 • Itsen ja oman ajan hallinta (vk 1)
 • Asiantuntijaesimies (vk 2)
 • Webinaari pe 5.10. klo 10-10:45 (vk 3)

2. Valmentava esimies

 • Valmentava ote esimiestyössä (vk 4)
 • Kehityskeskustelut (vk 5)
 • Webinaari pe 26.10 klo 10-10:45 (vk 6)

3. Vaikeat esimiestilanteet

 • Alisuoriutumisesta onnistumiseen (vk 7)
 • Tiimin johtamisen haasteet (vk 8)
 • Webinaari pe 16.11. klo 10-10:45 (vk 9)

4. Esimies ja muutos

 • Muutoksen johtaminen (vk 10)
 • Muutoksen vaiheet yksilön kannalta (vk 11)
 • Webinaari pe 7.12. klo 10-10:45 (vk 12)

Ryhmä suljetaan 21.12.2018

Työskentelytapa

Valmennus tapahtuu videoiden, tehtävien, verkkokeskustelun sekä vuorovaikutteisten webinaarien avustuksella. Webinaareissa pureudutaan verkkokeskusteluissa esille tulleisiin keskeisiin aiheisiin ja syvennetään kunkin jakson opittuja asioita. Osallistujat pääsevät jakamaan kokemuksiaan ja saamaan muilta vastavuoroista tukea.

Ohjattuja pienryhmän tehtäviä on 12 viikon aikana yhteensä neljä. Kukin osallistuja tekee oman tehtävän ja pääsee sen jälkeen lukemaan ja kommentoimaan muiden ryhmän osallistujien tehtäviä. Pienryhmässä on tyypillisesti 6 osallistujaa.

Oma osallistumisesi ja tiedon jakaminen yhdessä vaikuttavat hyvään oppimistulokseen. Tule mukaan kehittymään ja jakamaan omia pohdintojasi ja kokemuksiasi sillä ajalla ja energialla, millä saavutat omat oppimistavoitteesi!

Parhaimman oppimistuloksen saavutat, kun varaat aikaa opiskeluun 1-1,5 tuntia viikossa.

Vastuuvalmentaja: Sonja Grönlund-Lamminsalo

Vastuuvalmentajana ja webinaarien vetäjänä verkkokurssilla toimii kehittämiskonsultti ja valmentaja Sonja Grönlund-Lamminsalo, Novetos Oy:stä.  Sonja on toiminut yli 20 vuotta haastavissa esimiestehtävissä ja tämä antaa hänelle hyvät valmiudet ymmärtää esimiestyöhön liittyvää problematiikkaa ja haasteita.

Sonjan ydinosaamista ovat esimiestyön kehittäminen, esimiesvalmennus, muutoshankkeet, työnohjaus sekä työyhteisön kehittämishankkeet. Hän on esimiehenä parhaimmillaan saadessaan työskennellä erilaisissa muutoshankkeissa ja muutosten jalkauttamisessa. Valmentajana hänen vahvuutensa on kyky hahmottaa moninaiset esimiehestyön onnistumiseen vaikuttavat asiat ja kyky priorisoida tarvittavat toimenpiteet. Sonja työotteessa korostuvat halu tukea esimiehen ja asiantuntijoiden yhteistoimintaa ja vuorovaikutusta.

Kurssin taustatiimi

Kurssin eri moduuleissa pääset videon kautta tutustumaan useampaan Novetoksen tiimin valmentajaan. Eri teemojen asiantuntijoina toimivat videon välityksellä Pirjo Ahonen, Riitta Perttilä Maria Kausto-Turner ja Hanna Kölhi. Verkkokurssin on tuottanut UP Partners.

Lisätietoja: Tomi Kouva, tomi.kouva@tral.fi

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.