Ajankohta

21.11.2019 18:00 – 21.11.2019 20:30

Paikka

Oodi keskustakirjasto, Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

Pääkaupunkiseudun tradenomit← Takaisin

Pääkaupunkiseudun tradenomit kutsuvat jäsenistöään lokakuun pimeyttä pakoon keskustakirjasto Oodin Maijansaliin ihmettelemään, mitä kaikkea se Oodi oikein pitääkään sisällään. Kirsikkana kakun päällä raotamme juuri ilmestyneen Teflon Bible -kirjan kantta, kun kirjailija Mikko "Hippo" Taatila ja Mikko Kuoppala (aka Pyhimys) kertovat Teflon Brothersin menosta ja melskeestä. 

Tämä on jäsenistöllemme ainutlaatuinen mahdollisuus raapaista Teflonia pintaa syvemmältä. Eikä siinä vielä kaikki! Jäsenen on mahdollista tuoda mukanaan yksi ei-jäsen. 

Tilaisuudessa kahvitarjoilu. 

 

PYHIMYS aka Mikko Kuoppala

- Suursuosittu rap-artisti niin soolona (Pyhimys) kuin kahdessa hyvin erilaisessa kokoonpanossa (Teflon Brothers + jo uransa lopettanut Ruger Hauer)

- Kuusinkertainen Emma-voittaja 2019, mm. vuoden levy (Tapa poika) ja vuoden artisti

- Juha Vainio -palkinto 2019

- Vain elämää 2018 -osallistuja

- Tuotantopäällikkö Universalin alaisella Johanna Kustannuksella, tuottanut mm. Diandraa, Kasmiria, Mikael Gabrielia, Gaselleja ja Paperi T:ta.

 

HIPPO TAATILA


- Kirjailija / vapaa kirjoittaja

- Julkaissut vuonna 2019 suomiräpin historian Teflon Brothers-yhtyeen näkökulmasta kertovan "Teflon Bible" -teoksen sekä Kokkolan HalpaHallin 50-vuotishistoriateoksen "Talo, jonka Esko rakensi". Kirjoittanut aiemmin mm. rockyhtye YUP:n ja koripalloilija Petteri Koposen historiat, kääntänyt mystikko G.I. Gurdjieffia suomeksi sekä kirjoittanut esikoisromaanin.

- Suomen koripallomaajoukkueen (Susijengi) tiedottaja, toiminut myös 2014-17 Sodankylän elokuvajuhlien tiedottajana. Haamukirjoittaa mm. puheita ja kolumneja.

- Uskontotieteen tohtoriopiskelija Turun yliopistossa

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.