Ajankohta

25.5.2020 17:00 – 25.5.2020 18:30

Paikka

Webinaari

Tapahtumaluokka

Koko Suomi

Järjestäjä

Tradenomit← Takaisin


Uratarinat-webinaarisarjassa kuulet eri alojen osaajien uratarinoita. He jakavat kokemuksiaan opiskelusta, työelämään siirtymisestä, työelämästä itsessään sekä vaadittavista taidoista. Näin osallistujana saat mielikuvan työskentelystä alalla sekä vinkkejä oman uran rakentamiseen.

Tänään kuulemme kahta talenttia eri aloilta:

Elina Lahti, Trainer's House
"Elina on äärimmäisen huomaavainen tiimipelaaja ja tunnelman luoja."
Tytäryhtiö Igniksen Team Leader Elina on ehtinyt työskennellä Trainers’ Housessa useassa roolissa; markkinoijana, seniormarkkinoijana, muutostukitiimissä sekä avustavana konsulttina. Uusasiakashankinta, prospektointi, projektijohtaminen sekä erilaiset asiakashaastattelut ja analyysit ovat hänelle tuttuja. Elina on ollut mukana yli 20 asiakasprojektissa, useilta eri toimialoilta.

Elinan ehdoton vahvuus on myynnillisyys sekä projektien koordinointi. Omien työtehtäviensä lisäksi hän motivoi työkavereitaan ja pyrkii luomaan hyvää ilmapiiriä ympärilleen. Elina on todella empaattinen ja tilanneherkkä tiimipelaaja ja sopeutuu nopeasti erilaisiin tilanteisiin.

Vapaa-ajallaan Elina rentoutuu kävely ja juoksulenkeillä, näkee ystäviään, matkustaa sekä makumatkailee ravintoloissa. Ruokalajeista sushi on suosikki. Entinen joukkuevoimistelun kilpaurheilija on löytänyt uudeksi lajikseen cheerleadingin.
https://www.trainershouse.fi/ihmiset/lahti-elina/

Miia Pieniniemi, Trainer's House
"Miia luo omalla olemuksellaan ja tekemisellään tunnelman toimistolle. Esimiehenä hän on ihmisläheinen sekä määrätietoinen."
Miia työskentelee Oulun toimiston operatiivisena päällikkönä sekä Trainers’ Housen tytäryhtiö Igniksen rekrytointipäällikkönä. Miia on paljasjalkainen oululainen ja ensimmäisiä työntekijöitä Oulun toimistolla – hän on ollut mukana toiminnassa alusta alkaen. Ennen operatiivisen päällikön tehtäviä, Miia työskenteli markkinoijana uusasiakashankinnan projekteissa sekä myöhemmin seniormarkkinoijana johtaen tiettyjen asiakkuuksien soittotiimejä. Operatiivisena päällikkönä hän vastaa Oulussa henkilöstöhallinnosta sekä työntekijöiden osaamisen kehittämisestä. Rekrytoinnin osalta Miia huolehtii kaikkien toimistojen rekrytoinnin ja rekrytointitiimin tekemisestä ja edistymisestä. Miia on helposti lähestyttävä ja lojaali persoona. Oma herkkyys on luonut hänelle hyvän tilannetajun ja empatiakyvyn. Vapaa-aika kuluu kaikenlaisen liikunnan parissa; kuntosalilla, pyöräillessä sekä lenkkeillessä. Kaksi mäyräkoiraa (nakkia) pitävät myös kiireisenä. Heikkouksina mainittakoon Netflixin hömppäsarjat ja päiväunet.
https://www.trainershouse.fi/ihmiset/pieniniemi-miia/

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet, myös opiskelijat. Saat linkin webinaariin ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin mukana.

Tervetuloa linjoille!

Mitä: HR:n & myynnin uratarina -webinaari
Missä: saat osallistumislinkin vahvistusviestin mukana
Milloin: Maanantaina 25.5.2020 klo 17-18.30, tule linjoille jo 16.55!
Valmistautuminen: Mitkä ovat niitä asioita mihin haluat vastauksen omaa uraasi koskien?
Mitä tarvitset:

  • Rauhallinen tila, jossa kuulet kouluttajan, ja mielellään kuulokkeet
  • Hyvä internetyhteys
  • Mahdollisuus kirjoittaa muistiinpanoja

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.