Ajankohta

26.5.2020 17:00 – 26.5.2020 18:30

Paikka

Webinaari

Tapahtumaluokka

Koko Suomi

Järjestäjä

Tradenomit← Takaisin


Uratarinat-webinaarisarjassa kuulet eri alojen osaajien uratarinoita. He jakavat kokemuksiaan opiskelusta, työelämään siirtymisestä, työelämästä itsessään sekä vaadittavista taidoista. Näin osallistujana saat mielikuvan työskentelystä alalla sekä vinkkejä oman uran rakentamiseen.

Tässä webinaarissa kuulemme kahta talenttia tietojenkäsittelyn alalta:

Teemu Tiilikainen on Haaga-Heliasta valmistunut IT-tradenomi, ja hänellä on pitkä ura takana ohjelmistokehittäjänä ja konsulttina. Kannuksensa hän on ansainnut työskentelemällä isoille media-alan yrityksille Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa ja Suomessa. Viimeiset 3,5 vuotta Teemu on ollut rakentamassa uudenlaista yritystä ja yhteisöä Talentedia, jonka tarkoituksena on auttaa IT-alan asiantuntijoita löytämään heille sopivaa työtä sekä auttaa IT-alan yrityksiä kasvussa.

Jaani Leskinen kertoo kuinka valmistuttuaan päätyi Helsinkiin rekrytoivaksi ohjelmistokehittäjäksi ja millaiselta eri IT-firmat pääkaupungissa näyttävät. Ennen hakijat kilpailivat pääsystä yrityksiin, mutta nykyään parhaatkin lafkat taistelevat mahdollisuudesta saada lupaavat ja potentiaaliset hakijat itselleen. Kilpavarustelu valtaa alaa ja myös vastavalmistuneella on varaa valita, jos on pelannut korttinsa oikein.

"Reilun kolmen vuoden aikana olen nähnyt haastatteluissa jos jonkinlaista vastavalmistunutta ja kerron, mitkä piirteet töihin päässeitä ovat yhdistäneet. Tiedän, mitä IT-yrityksiin hakeva voi odottaa ja jopa vaatia tulevalta yritykseltä -- ja kerron sen mielelläni!"

 

Tapahtumaan voi ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet, myös opiskelijat. Saat linkin webinaariin ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin mukana.

Tervetuloa linjoille!

Mitä: Tietojenkäsittelyn uratarina -webinaari
Missä: saat osallistumislinkin vahvistusviestin mukana
Milloin: Tiistaina 26.5.2020 klo 17-18.30, tule linjoille jo 16.55!
Valmistautuminen: Mitkä ovat niitä asioita mihin haluat vastauksen omaa uraasi koskien?
Mitä tarvitset:

  • Rauhallinen tila, jossa kuulet kouluttajan, ja mielellään kuulokkeet
  • Hyvä internetyhteys
  • Mahdollisuus kirjoittaa muistiinpanoja

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.