Ajankohta

10.4.2019 17:30 – 10.4.2019 19:30

Paikka

Panimoravintola Koulu (Eerikinkatu 18, Turku)

Tapahtumaluokka

Turun seutu

Järjestäjä

Turun seudun tradenomit / Opiskelijayhdistys Trade← Takaisin

Tradenomiopiskelijoiden Afterworkissa pääsemme kuulemaan Danske Bankin Account Managerin Riku Rauhalan pitämänä ajankohtaisen markkinakatsauksen sekä käytännön vinkkejä sijoittamisen aloittamiseen. Tämän jälkeen kuulemme Danske Bankin Finance Managerien Emmi Savolaisen ja Teemu Jolkkosen kertomana mitä etuja Danske Bank tarjoaa Tradenomiopiskelijaliiton jäsenille sekä valmistuville tradenomeille, minkälaisia työpaikkoja heillä on tarjota tradenomeille ja lisäksi he kertovat myös, kuinka he ovat itse päätyneet Danskelle töihin.

Pääsemme myös tutustumaan kahden pankkialalla työskentelevän tradenomin uratarinoihin Liedon Säästöpankissa Risk Controllerina työskentelevän Henrik Rentolan ja Nordealla Relationship Managerina työskentelevän Kim Björkin kertomana.  Illan aikana käydään myös läpi Turun seudun tradenomien sekä Opiskelijayhdistys Traden ajankohtaisia kuulumisia.

Ilmoittautuminen:
Tilaisuus on Tradenomiliiton ja Tradenomiopiskelijaliiton jäsenille. Paikkoja tilaisuuteen on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti - voit pyytää myös tradenomikaverisi mukaan! Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevan lomakkeen kautta maanantaihin 8.4.2019 mennessä. Ilmoitathan mahdollisen erikoisruokavalion. Lisätietoja tapahtumasta: info@turunseuduntradenomit.fi. 

Tervetuloa viihtymään Tradenomiopiskelijoiden Afterworkiin!

Kirjaudu sisään »

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.