Ajankohta

17.3.2020 17:00 – 17.3.2020 20:00

Paikka

Original Sokos Hotel Valjus, Kauppakatu 20, 87100 Kajaani

Tapahtumaluokka

Kainuu

Järjestäjä

Tradenomit← Takaisin

Palautumalla parempaa (työ)elämää

Illan koulutuksellisessa valmennuksessa taustoitetaan syitä työn kuormittavuudelle ja uupumiselle,  kuullaan hyväksi todettuja keinoja palautumisessa, saadaan maistiaisia ja omakohtaista tuntumaa palautumisen työkaluihin ja tehdään omaa askellusta kohti palauttavaa arkea.

Aloitamme kahvitarjoilulla ja pienellä suolaisella purtavalla klo 17, itse valmennus alkaa klo 17.30.

Missä: Original Sokos Hotel Valjus, Kauppakatu 20, 87100 Kajaani
Milloin: Tiistai 17.3.2020 klo 17-20

Voit ottaa mukaan tradenomi- tai tradenomiopiskelijakaverisi, vaikka hän ei olisikaan jäsen!

Sari Marita Ikäheimo - Olen taustakoulutukseltani sosionomi AMK, ja tehnyt pitkän uran julkisella puolella sosiaali- ja terveysalan asiantuntija- ja kehittämistehtävissä. Vuodesta 2014 lähtien olen toiminut yrittäjänä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta puhujana. Toteutan organisaatioille, yrityksille, yhteisöille ja yksilöille työyhteisöjen kehittämistä, työnohjausta, valmennusta, koulutusta ja joogaopetusta. www.sopusointu.fi

 

Kirjaudu sisään »

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.