Ajankohta

31.3.2020 17:00 – 31.3.2020 19:00

Paikka

Webinaari

Tapahtumaluokka

Koko Suomi

Järjestäjä

Tradenomit← Takaisin


Veera Salokangas Piste Hyvinvointipalveluista pitää valmennuksen stressinhallinnasta, palautumisesta ja voimavaroista arjessa. Saat valmennuksesta käytännön työkaluja palautumiseen ja arjessa jaksamiseen. Koulutus sisältää interaktiivista valmennusta, tietoa ja teoriaa sekä käytännön esimerkkejä ja harjoituksia.

Sisältö

  • stressireaktio, fyysiset ja psyykkiset vaikutukset
  • miksi stressin vähentäminen on niin vaikeaa?
  • palautuminen: miksi?, miten?
  • työkaluja omaan palautumiseen ja stressinhallintaan


Veera Salokangas – Olen työskennellyt yli 20 vuotta liikunnan parissa ohjaus-, suunnittelu- ja testaustehtävissä, yrittäjänä, esimiehenä liikunnanalan yrityksissä sekä monissa projekteissa innostaen, kannustaen, liikuttaen ja ohjaten sekä tiimiäni, yritysasiakkaita, erityisryhmiä, alusta ponnistajia että pitkälle edenneitä alan ammattilaisia. Kantavana ajatuksena on työssäni ollut aito kuunteleminen, jokaisen vahvuuksien esille tuominen, kannustaminen ja rohkaisu. Joissakin tilanteissa taas asiakkaan tai työntekijän tahdin hidastaminen, tärkeiden asioiden priorisointi ja tasapainon löytäminen ovat olleet tarpeen.

Lue lisää Veera Salokankaasta ja Piste Hyvinvointipalveluista täältä

 

Webinaarista tulee myös tallenne myöhemmin katsottavaksi.

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.