Ajankohta

22.1.2019 17:00 – 22.1.2019 20:00

Paikka

Original Sokos Hotel Presidentti (Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki)

Tapahtumaluokka

Pääkaupunkiseutu

Järjestäjä

Tradenomiliitto TRAL← Takaisin

Kurssilla opit mm. perusasioita sommittelusta, kuvakulmista, valosta ja ihmisten kuvaamisesta, mihin kännykällä kuvaamisessa kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota ja miten kuvaa voi käsitellä puhelimella muutenkin kuin valmiilla filttereillä. 

Kurssille osallistuakseen ei tarvitse tietää yhtään mitään valokuvaamisesta, mutta kurssi soveltuu erinomaisesti myös valokuvausharrastusta aloitteleville ja muulla kuin kännykällä kuvaaville. 

Kurssin vetää kokenut valokuvaaja Jenny Alhonen, joka kuvaa monipuolisesti niin kaupallisia kuvia, maisemia, kuin ihmisiäkin. Jennyllä on kokemusta valokuvauksesta jo monen vuoden ajalta ja nykyään hän kuvaa monipuolisesti sekä työkseen, että harrastuksenaan. Työkseen Jenny kuvaa esimerkiksi brändien somekuvia, tuotekuvia, hääkuvia ja potretteja. Harrastusvalokuvaamiseen kuuluu enimmäkseen luontokuvausta, potretteja ja Jenny yhdistää valokuvaamisen myös toiseen rakkaaseen harrastukseensa, matkustelemiseen. Jennyn kuvia voit katsella Instagramissa @jennyalhonenphoto 

Aika: Tiistai 22.1.2019 klo 17-20
Paikka: Original Sokos Hotel Presidentti (Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki)

Tilaisuus on maksuton. Paikkoja on rajoitettu määrä. HUOM: tilaisuus on täynnä, joten ilmoittautuminen on suljettu. 
Tilaisuuteen on ilmoittautumisoikeus kulta-, musta- ja täysjäsenillä. 

 

Lisätietoja:

tapahtumat@tral.fi

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.