Ajankohta

11.10.2018 17:00 – 11.10.2018 20:00

Paikka

Monitoimitalo 13, Satakunnankatu 13, 33100 Tampere

Tapahtumaluokka

Tampereen seutu

Järjestäjä

Tampereen seudun tradenomit ry← Takaisin

Otatko työpaikkasi someen toisinaan kuvia tai onko vastuullasi kenties työpaikkasi Instagramin päivittäminen? Tykkäätkö ikuistaa hetkiä elämästäsi, koirastasi, lapsistasi tai vaikka leivonnaisistasi, mutta otoksesi eivät näytä ihan yhtä kivoilta kuin Konsta Punkalla tai Sara Siepillä, tai kenen ikinä kuvia pidätkään kivan näköisenä? Tällä kurssilla tutustutaan valokuvauksen perusteisiin ja siihen, miten helpoilla jutuilla valokuvista saa kiinnostavampia ja kauniimpia vaikkapa älypuhelimella.

Kurssilla opit mm. perusasioita sommittelusta, kuvakulmista, valosta ja ihmisten kuvaamisesta, mihin kännykällä kuvaamisessa kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota ja miten kuvaa voi käsitellä puhelimella muutenkin kuin valmiilla filttereillä. 

Kurssille osallistuakseen ei tarvitse tietää yhtään mitään valokuvaamisesta, mutta kurssi soveltuu erinomaisesti myös valokuvausharrastusta aloitteleville ja muulla kuin kännykällä kuvaaville. 

Kurssin vetää kokenut valokuvaaja Jenny Alhonen, joka kuvaa monipuolisesti niin kaupallisia kuvia, maisemia, kuin ihmisiäkin. 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.