Ajankohta

26.10.2019 13:00 – 26.10.2019 15:00

Paikka

Biorex, Kauppakatu 38, Kajaani

Tapahtumaluokka

Kainuu

Järjestäjä

Kainuun Tradenomit← Takaisin

Tervetuloa katsomaan Jeti-elokuvaa perheen ja muiden tradenomikollegoiden kanssa Kajaanin Biorexiin!

 

Elokuva alkaa klo 13:00

Tietoja Jeti -elokuvasta:

Teini-ikäinen Yi löytää nuoren jetin kotitalonsa katolta Shanghaissa. Hän ja hänen ystävänsä Jin ja Peng antavat otukselle nimeksi Everest. Yhdessä he lähtevät viemään maagista olentoa takaisin perheensä pariin maapallon korkeimpaan kolkkaan. Auttaakseen Everestiä pääsemään kotiin ystävysten on pysyteltävä askeleen edellä upporikasta Burnishia, joka aikoo kaapata otuksen itselleen, sekä eläimiä tutkivaa tohtori Zaraa.

DreamWorks Animationin ja Pearl Studion yhteistuotanto Jeti vie katsojat huikealle matkalle Shanghain kaduilta Himalajan henkeäsalpaaville, lumisille huipuille. Elokuvan on ohjannut Jill Culton (Karvakamut) ja tuottanut Suzanne Buirgy (Kung Fu Panda 2, Vihdoin kotona). Vastaavana tuottajana on toiminut Tim Johnson (Yli aidan, Vihdoin kotona, Antz - Muurahaizet) ja apulaisohjaajana Todd Wilderman (Trolls, Croodit).

 

Elokuvan traileri: https://www.youtube.com/watch?v=NPZiDkxSfYg

 

Elokuva on K7 ja sitä pääsee katsomaan aikuisen (yli 18 v.) seurassa 4 vuotta täyttäneet lapset. Elokuvassa puhutaan suomea.

 

Ilmoittaudu pian, kuitenkin viimeistään 19.10.2019. Mukaan mahtuu 25 jäsentä ja jäsen voi ottaa mukaansa max. 3 perheenjäsentä.

 

Lisätietoja: Kainuun tradenomit, Heli Karjalainen, puh. 040-5204 273

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kirjaudu sisään verkkoasioinnin tunnuksilla ja saat tietosi esitäytettyinä. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät esim. lähettämistämme Online-uutiskirjeistä, jäsenkortista ja lehden takakannesta. Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksesi loppuosa, ellet ole muuttanut sitä kirjautumisen etusivulla. 

Unohditko salasanasi? Tästä voit asettaa uuden salasanan.